Результати 1-3 з 3
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Скидання Подушки безпеки Mini COOPER

Хлопці, я сподіваюся, це правильний розділ : я, виявляється, "Міні-КУПЕР", що після невеликого удару без розриву Подушки безпеки, більше не в русі. Можливо, що блок управління надувний подушки безпеки або збої і вимагає класичний скидання з програмування його ЧИП? Або блок треба шукати в іншому місці? В діагностиці не корисні рекомендації. Принаймні, так мені повідомляє, що механічне ліки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    я б сказав, безумовно, інерційний вимикач, щоб відновити, якщо є... а якщо і є, не знаючи точно, що міні-купер, ти кажеш, я можу сказати, шукати в моторному відсіку, позаду того місця, де ви кріплення амортизатора в моторному відсіку під лобовим склом кріпиться в салоні... сподіваюся, я пояснив, що є та, що це їх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Спасибі, Makx,
    я вирішив, хай знімають блок управління ПОДУШОК безпеки для близько години. Ймовірно, з офіційним діагнозом або найбільш підходящої універсальної, як той, який я використовував, ви могли б скинути, навіть від бд. У будь-якому випадку, якщо доведеться з'ясувати, для інших, просто діяти, як я написав

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •