-
Скидання Подушки безпеки Mini COOPER
Хлопці, я сподіваюся, це правильний розділ : я, виявляється, "Міні-КУПЕР", що після невеликого удару без розриву Подушки безпеки, більше не в русі. Можливо, що блок управління надувний подушки безпеки або збої і вимагає класичний скидання з програмування його ЧИП? Або блок треба шукати в іншому місці? В діагностиці не корисні рекомендації. Принаймні, так мені повідомляє, що механічне ліки.
-
я б сказав, безумовно, інерційний вимикач, щоб відновити, якщо є... а якщо і є, не знаючи точно, що міні-купер, ти кажеш, я можу сказати, шукати в моторному відсіку, позаду того місця, де ви кріплення амортизатора в моторному відсіку під лобовим склом кріпиться в салоні... сподіваюся, я пояснив, що є та, що це їх
-
Спасибі, Makx,
я вирішив, хай знімають блок управління ПОДУШОК безпеки для близько години. Ймовірно, з офіційним діагнозом або найбільш підходящої універсальної, як той, який я використовував, ви могли б скинути, навіть від бд. У будь-якому випадку, якщо доведеться з'ясувати, для інших, просто діяти, як я написав
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму