Результати 1-6 з 6

Обговорення: Помилка DF 1167 Renault Koleos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Помилка DF 1167 Renault Koleos

Після пошуку в інтернеті, і на цих сторінках нічого не знайшов ,спробую запитати люменів для відвідувачів:
    На Relault KOLEOS 2000 TD 110Kw 2009 року, після defap і EGR off, і регулярні поїздки на 20 КМ, горить індикатор Recovery. У діагностиці повертає Помилку "DF 1167 Ланцюга Зонда Пропорційна Багатство значення Поза Допуску". Не можу знайти листування з стандартної помилки P0*** .
    Хто-небудь знає, що це таке і до якого коду відповідає P? Я думаю, що є біт або кривої, від зміни в картку, якщо у вас є інформація корисна, я ви любите.

додаю орі і mod

Хороший день
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    Після пошуку в інтернеті, і на цих сторінках нічого не знайшов ,спробую запитати люменів для відвідувачів:
    На Relault KOLEOS 2000 TD 110Kw 2009 року, після defap і EGR off, і регулярні поїздки на 20 КМ, горить індикатор Recovery. У діагностиці повертає Помилку "DF 1167 Ланцюга Зонда Пропорційна Багатство значення Поза Допуску". Не можу знайти листування з стандартної помилки P0*** .
    Хто-небудь знає, що це таке і до якого коду відповідає P? Я думаю, що є біт або кривої, від зміни в картку, якщо у вас є інформація корисна, я ви любите.

додаю орі і mod

Хороший день
    Дивно, що ви приписуєте проблема в "defap і EGR off", коли ви під цей мод, зроблений у %......
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Я переробив defap і видалення EGR з допомогою одного. Було дуже боляче, він працював протягом декількох місяців, але ви перевірили, щоб виключити та інші, які не були зворушені. Спасибі в будь-якому випадку. якщо кому потрібно-можу поділитися спокійно і безкоштовно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Спробуйте увійти в діагностику з універсальний протокол eobd, повинен дати тобі код в pxxxx

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Як не дивно в діагностиці EOBD не давав помилки. Дивні ці renault.... У будь-якому випадку, як я писав вище, все вирішується. Все одно дякую Errecinque , доступно, як завжди. Я не маю на увазі форум, але для того, щоб подякувати, що завжди є якась функція?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    Як не дивно в діагностиці EOBD не давав помилки. Дивні ці renault.... У будь-якому випадку, як я писав вище, все вирішується. Все одно дякую Errecinque , доступно, як завжди. Я не маю на увазі форум, але для того, щоб подякувати, що завжди є якась функція?
    Не кажучи вже про....я також шукав я в таблиці відповідностей, але df 1167 не було....дивно. так що помилка була в карті? Ps: на цьому форумі немає функції "мені подобається "

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •