Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266

Alfa 156 1.9 105, проблеми після заміни двигуна.

Всім доброго ранку, у мого брата є Альфа 156 1.9 105л. з 99-го. У минулому році у нього були проблеми з двигуном, і згоден з механіком вирішили змонтувати двигун 156 але 115л. с. З цього моменту машина завжди відроджується, єдине, що якщо ви знайдете на обгін і йде педаль, щоб отримати максимальну продуктивність, машина вимикається, а картинка залишається включений, то включається без проблем, навіть на марші. А електроніка залишилася на 105л., я думав, що, може бути, ці вимкнути повинні були на щось, наприклад, тиску в рампі, або інше, що перевищує встановлений обмежувач на ecu, але це лише здогадки. Тому, перш ніж робити тести, змінивши файл і, піднявши обмежувачі, і побачив, що діагноз не помилка, у вас є якісь ідеї? Повний тільки що зробила, замінивши всі фільтри до зміни двигуна була досконалою, але виснажені, додаю файл, прочитав, дякую всім.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Лау вимикається і не помилка?
    форсунки від 115л. з?
    відповідач прокотитися з діагнозом і зробити журнал параметрів Масового витрати Повітря,Тиск палива & Turbo в той час як тому дефект..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Я поняття не маю, я повинен побачити діагноз, що-те, що я вказав, якщо вони на 115? у будь-якому випадку я намагаюся записувати в log і бачимо, як іде...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Код вище... зроби фото..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    50
    Але карта зроблена ебу? Ти намагався замінити оригінальні карти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    машина оригінальна, мені потрібно чекати вихідних, щоб ви могли зробити фотографії до форсунок, потім дивлюся, які дані в режимі реального часу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Ось і я з новинами, мій брат зробив це перевірити, форсунки його, і тепер на діагностиці p0191, і я думав на регулятор тиску, що скажете?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    Ще одна деталь, датчик тиску в паливній рампі має цей код 0281002215, що стосується 105л. с.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    22
    Привіт...насос і форсунки від 105 або 115? Код інжекторів 115л. з "0 445 110 119"
    Co. хоча якщо форсунки йдуть закодовані, щоб не мати проблем з ебу...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    266
    підтверджую, все 115л. з, код-це те, що тепер в теплій машині я помітив мінімум нерівномірно, мені не вистачає, щоб зробити тест насоса низькою і я перевірю по поверненні інжекторів, може бути, один йде погано

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •