Як випливає з назви шукаю файл Ori Fiat Sedici 1,9 JTD 120cv bosch EDC 16C39 0281012992 1037398958
Заздалегідь спасибі..
Як випливає з назви шукаю файл Ori Fiat Sedici 1,9 JTD 120cv bosch EDC 16C39 0281012992 1037398958
Заздалегідь спасибі..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
вам потрібно все backup oppursolo файл в bdm?
Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.
Якщо у вас також E2prom погано не робить![]()
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Я сподіваюся, тобі це може бути корисно![]()
Mooltooo Корисно, Спасибі...
На жаль, я не виявив те, що я думав, але я вирішив, що +-
на практиці на цей автомобіль зняли DPF & EGR, але автомобіль не заводиться в борг тепер не знає, як давно і т. д. ввечері сказав, що, можливо, від програмування..
я, порівнюючи читання з послідовного порту, що в цьому зазвичай і тільки управління двигуном "відсутня Початкова частина" я не знайшов нічого, що..
я думав, що ви можете працювати коли ви там, але нада... флоп..
батарея ок, мотор ок,Маховик +- ок, фази ок, відходів інжектор ок, насос високого тиску. ок, читання датчиків, ok, etc. etc. etc.
я беру і копіюю карту дизельне паливо під час пуску від croma у разі і ось, що частини, як Бог наказав.. ме, що сказати, побачимо..
grandes п'ять радий, що ви вирішили!!!!![]()