Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    12

Update DieselGate і авто перепризначений

Привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо qualch'один з вас вже відправився в майстерню VolksWagen, щоб зробити оновлення блоку управління, обов'язковий для автомобілів, укладеного в DieselGate для вихлопної газ.
    У мене машина з блоком управління перепризначений, і я хотів би знати, якщо я повинен принести оригінал, перш ніж іти.
    VolksWagen враховує номери "раз у письмовій формі", який з'являється в діагностику на ебу?
    Просто завантажте вихідний файл БД, або потрібно зробити її BDM?
    Заздалегідь спасибі.
    :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав puntovt Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо qualch'один з вас вже відправився в майстерню VolksWagen, щоб зробити оновлення блоку управління, обов'язковий для автомобілів, укладеного в DieselGate для вихлопної газ.
    У мене машина з блоком управління перепризначений, і я хотів би знати, якщо я повинен принести оригінал, перш ніж іти.
    VolksWagen враховує номери "раз у письмовій формі", який з'являється в діагностику на ебу?
    Просто завантажте вихідний файл БД, або потрібно зробити її BDM?
    Заздалегідь спасибі.
    :-)
    Постараюся відповісти, але я не впевнений в тому, що я кажу. Якщо ваша машина вже була написана в послідовний, лічильник повинен бути відключений. Якщо вони відобразили в школі легко, що якщо переписати у грі так само залишається на нулі. Проте слід знати, що машина та який ебу це

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    12
    машина пасат 2009 року з ебу bosch edc17cp14 2.0 TDI 140cv

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    12
    ніхто вже зробили оновлення для дизельних ворота?
    Хто може дати мені кілька порад з приводу моєї машини?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ти впевнений, що ти повернутися в той момент?
    2009-2017 ти далекий від оновлень від виробника, по максимуму завантажують файл орі і змушують оплачувати всі витрати, і додаткові..
    більше, що справа фокусується на автомобілі, вироблені з 2014 року видів на 1,6 TDI & 2,0 TDI Євро-5 & Євро-6..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    12
    ви, я впевнений, тому що мені прийшов лист додому. Я вже був у фольксваген, що мені вже призначена дата, щоб виконати оновлення. Їх мені вже підтвердили, що немає нічого, щоб заплатити, але не хотілося б сюрпризів, якщо вони помічають, що машина була зіставлена. Що мені потрібно зробити? Згідно вас будуть проблеми, якщо помічають, номер запису в блок управління, який, мені здається, в 7?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    кількість писань, я не вірю, інтереси, його вставляють у комп'ютер і робиться все автоматично, проблема в тому, що потім ви опинитеся в авто з ecu.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    кількість писань, я не вірю, інтереси, його вставляють у комп'ютер і робиться все автоматично, проблема в тому, що потім ви опинитеся в авто з ecu.

Так що ідеально було б її читати, ecu, як зараз, і потім перечитувала кілька разів оновити, і перевірити, якщо sw співпадає, як адреси електронної карти управління (можуть змінити навіть те) і повернути його кроком, що було на новий файл. Або нам поставлять блокування читання ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Так що ідеально було б її читати, ecu, як зараз, і потім перечитувала кілька разів оновити, і перевірити, якщо sw співпадає, як адреси електронної карти управління (можуть змінити навіть те) і повернути його кроком, що було на новий файл. Або нам поставлять блокування читання ?
    На 100% йому ставлять анти-тюнінг..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    На 100% йому ставлять анти-тюнінг..
    мені вони не повернули l antituning ;-)

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії