Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Обговорення: Fiat sedici fap off

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293

Fiat sedici fap off

Привіт всім,або два питання,перший це те, що клієнт хоче зняти фап,це знайти трубки прямої з входом датчика тиску і датчика температури, продавець труби, стверджує, що гори і просто не піти і змінити параметри в ебу. Може бути можливо?
    Друге питання ви можете мати підручник, щоб змінити ці параметри fap off, egr off ,і які інструменти нам хочуть для цього працювати .
    Блок управління потрібно зняти або можеш зробити в послідовний.
    Автомобіль Fiat sedici 1.9 Jdt 8valvole 120cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав блискавка Visualizza Messaggio
    Привіт всім,або два питання,перший це те, що клієнт хоче зняти фап,це знайти трубки прямої з входом датчика тиску і датчика температури, продавець труби, стверджує, що гори і просто не піти і змінити параметри в ебу. Може бути можливо?
    Друге питання ви можете мати підручник, щоб змінити ці параметри fap off, egr off ,і які інструменти нам хочуть для цього працювати .
    По-моєму у вас в голові все як у тумані.... якщо ви знаєте, в цьому ****llo знання, я раджу тобі звернутися до когось з більш досвід

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Спасибі errecinque !!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт всім , є 55 гостей і жодного, який дає інфо з цього питання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Інформацію я все у форумі про defap ці блоки, Але коли один запитує, якщо прибрати DPF, треба також змінювати параметри ебу, моя порада залишається один вище, факти, стежити, щоб хтось, хто тебе вчить, як це зробити, через форум вам можуть дати ідеї, але без бази це неможливо все пояснити від а до z

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    1° Я буду робити, як каже продавець, якщо, і переконаний,.. потім, якщо від несправності або білий дим замовник оплачує зробив..
    2-й Не існує, підручник дійсно для DPF, тому що їх багато і маленькі і йдуть збільшуються і скинуті кілька Біт..
    хто може що-небудь зробити підручник для 7 програмне забезпечення, доступне тільки для Fiat Sedici?
    Для EGR вас є підручник, щоб дізнатися Hysteresis..
    3° в Залежності від ебу і від вашого Інструменту..

Казав мій учитель "не покладається знати рішення, але, знаючи, як знайти спосіб, щоб дістатися до"

Ти зміг зрозуміти, що ECU монтує?
    У вас є інструмент, допустимими для даного ЕБУ?
    свій інструмент з послідовного або в школі?

Ти повинен знати, що ті 55, які відвідали ваш пост, можливо, ви відчувають себе обдуреними або вважають непотрібним писати для хобьо відповідь..

свої дослідження з цього питання Fiat Sedici ви і зупиняється тільки в той свій пост?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    з повідомлення, або форум не дозволяє мені переглядати вкладення .один раз, що я просив інфо за програмами, які ви могли знайти в інтернеті я рік застряг 3/4 днів*****і я areperire інформація.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я бачу, що ви користувач заблокований.. "Нік Синій"
    треба обговорити з адмін
    чому я повинен знати, як адмін, що б відчував quest дій не потрібно..
    і не обов'язково через програми, піратські..
    їх візьміть в бані на пару днів в наступний раз і на завжди..

це не значить, що ти повинен знати, зробити пошук за певними темами..
    тепер що тобі потрібно ще знати, щоб продовжити свою роботу?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    33
    Привіт, блискавка.Вибач, але навіщо ти погіршуєш життя? Роби, як сказав клієнт,щоб зібрати трубу і подивитися, якщо автомобіль йде добре.Якщо є питання, читайте ебу з вашим інструментом, і ви зробите зміни від Данила онлайн-сервіс цього форуму.Якщо ж ви хочете зробити все самостійно, щоб заощадити....готові витратити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Здрастуйте, кілька разів тільки труби, без зміни управління не створює проблеми, але тільки на якийсь автомобіль, а потім в залежності від стану автомобіля..
    Я, однак, я рекомендую використовувати відповідні програми для defappare так, що у вас немає проблем з індикатор несправності і qiant'інше

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •