Результати 1-1 з 1
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

помилка в preparazioione до читання kess iaw15m moto guzzi california шакал

Привіт всім, прошу допомогти, тому що я хотів би зуміти прочитати цей блок, який входить в список Kess

Я намагаюся читати в школі iaw15M.c3 мотоцикл guzzi california шакал - 1100 2001 року
    бачу три коду на етикетці :
    61600.381.01 / 501604710400 / 21S665P5A

я використовував терморегулятори додається.

Я отримую різні ID для кожного читання id номер HD правдоподібно, і все ж 6160
    в той час як зміна кількості sw з трьох або чотирьох кодів неможливо : þD0 або þÿþ2MM25 або òd0 або 3D0

коли після спроб читання, якщо вони не зупиняться, спочатку видає помилку id, закінчується, через деякий час з формулюванням помилка у підготовці до читання.
    це після того, як мене попросили вимкнути запалювання на стартовому екрані для читання.
    я намагався не знеструмити зняти одне або інше, позитивне, вимкніть живлення, але в результаті завжди менше, гірше, це помилка у підготовці до читання.

я намагався не зі списку транспортних засобів, але і від протоколів і від їх менше, ніж нуль, або саджали все, або, у мене той же результат з набагато великою працею.

у вас є ідея?

він при використанні змінює ом від defoult в 1KOhm або інше значення на пункт set up (де, однак, схоже, я не можу змінити налаштування, що продовжує вказувати на "pull out", навіть якщо я вибираю інший)

додаю терморегулятори, які я використовував, і кілька скріншотів з показань id

Спасибі за увагу
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •