Привіт всім,
вам місце моєї роботи, ви скажіть мені, що ви думаєте, і я, де вказані поліпшити і яким чином?
Дякую
Привіт всім,
вам місце моєї роботи, ви скажіть мені, що ви думаєте, і я, де вказані поліпшити і яким чином?
Дякую
ви використовували титан?????
не вистачає багатьох суміжних
подивіться добре в 2d-і ви помітите речі, що титан у раз забуде,
спробуйте його і подивитися, як він себе веде
ви у мене титан....і не ви перший, хто говорить мені, що я упустив із суміжних...
ви мені люб'язно indicarmeli? я повторно перевірити, в 2D, але маючи навіть посилання іншої людини, я впевнений, контролю...
Дякую
Добрий день,
я міг переконатися, що дійсно кілька однодумців, не оновлюються...
як же так???
мені потрібно встановити щось певне?
як я можу збільшити однодумців в 2D ж збільшення їх кривий батька???
я намагався зробити копію, з кроком 2d, вибравши фрагмент карти впливає, і робити вставити кроком на суміжних, більш пізніх, але не f? нічого...***** і я повинен зробити?
P. S. де ж карта зроблена з ecm2001 ви говорите мені, що ви думаєте?
хтось встиг подивитися?
Дякую
На оновлених драйверів titanium певні однодумців не просто рахуватися. Трапляється, особливо для карти turbo і тиску в рампі від того, що бачу.
Я думаю, що, ймовірно, є карти, які працюють у recovery або в ході регенерації FAP (де ? є)
Я іноді використовую таблиці drivers, особливо, коли є багато карт рівні між собою, але потім контроль і корекція все в 2D, ви бачите неозброєним оком, якщо дві карти однодумців...
спробуйте його і подивитися, як йде.. avvertirai трохи більше швидкість реакції при низьких завдяки turbo.
У світі божевільних нормальний-це з розуму