Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 60
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

Lancia Lybra 1.9 jtd Ебу Заблокований Чо

Всім привіт і я дуже сподіваюся (але багато) змогли допомогти в цій ситуації.
    залежно перепризначення, і я застряг блок
    Лянча Лібра 1.9 jtd 81 Квт 110 л. с. 2001 року.
    я зробив читання без проблем, кілька днів тому з Кесс в послідовний.
    я виклав файл, читали в базі даних .у цьому порталі.
    слідуючи порадам, щоб закрити egr, я змінений, як у додатку (egr off)

сьогодні я пішов писати на ЕБУ, я вирішив написати ПІДСУМОК (я, здається, неправильно їх)
    там він поставив дуже приблизно 3 хвилини говорить: вимкніть картина - запис завершена успішно -
    потім у рамках вимкнений, на верхньому ок, програма зробила debuffering (або щось писав подібне ).

включаю запалювання і залишається жовта лампа ключ (код) горить, температура з червоним світлом і lancettra на 130 градусів, і автомобіль не заводиться.

я спробував ще раз писати в старий файл на ліжко, але Kess, я помилково "дзвінок-будильник".
    я намагався читати файл завантажений і нічого не робити, завжди помилка "дзвінок-будильник".
    я намагався використовувати функцію recovery (при цьому, не маючи поняття, як це працює) але навіть з цієї (замах на два три рази без зупинки рамках) не пам'ятаю помилку, але зависає.

я намагався зробити діагностику, але тепер навіть не програма діагностики, які я використовую не знаходить ебу.

Допоможіть будь ласка.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    не думаю, що це проблема загальна, і тому, що ваш файл буде завершена, я думаю, це більше проблема запису інструменту, або, блок управління, ( це трапилося зі мною на 147 з блоком управління власної родини, я померла, у той час як програміст, а не ви, і більше зйомки) те, що тобі потрібно зробити, якщо з recovery , відкрити блок отпаять ФЛЕШ-пам'яті І ПЕРЕПРОГРАМУВАТИ НА ШКОЛІ З ФАЙЛОМ ОРІ, або до межі з змінений файл, але спочатку виправити cks.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Aia... sn в М***, якщо це єдиний шлях... у мене є тільки Kess V2

спасибі Ugoboss для своєчасного відповіді...

як це сталося, або як не сталося, не думаю, що рахунків дуже багато.
    можливо, мені було б простіше замінити ЕБУ, але code?
    частина картки, що я виклав тут, і я можу завантажити його (за умови, що інструмент-це не проблема, і підіть, щоб заблокувати іншої можливої другої ecu!!!)

додам дві деталі
    файл .мод я допрацював з ecm 2001 року, а не з titanium (але якщо ви не помітили проблеми, не думаю, рахунки)
    єдиний блок, який я написав, пам'ятаю, що програмне забезпечення Kess, перш ніж писати, він попросив мене вставити файл порівняння. у цьому записі замість цього запитав я, по-твоєму, я можу довіряти мій клон? може бути, що у 2001 році не автоматично виправляє контрольну суму, і я повинна зробити це на файл .мод перед завантаженням?
    аааа...файл egr Lybra 1.9 egr off.мод, коли я писав, був призначений без розширення... тільки "Lybra 1.9 egr off"
    може бути, це причини проблеми?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Прости ugoboss, я само собою зрозумілим, що Кесс не може зробити операцію, що ви мені сказали, я помиляюся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Але я пробував писати в файл, Орі?

у файлі, який ти виклав, контрольна сума не правильно..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Тепер у мене ліжко краще, я бачу, що ти намагався написати.. я б сказав, спробуйте знову, навіть сил писати.. в іншому випадку спробуйте Boot Mode, читаючи перед, щоб потім відновити файл, якщо необхідно з читання кричи, що ти читав від послідовного
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    якою буде процедура, щоб змусити писати?
    я вже намагався читати, нічого не робити, помилка "дзвінок-будильник", говорить він.
    Boot mode я не знаю, як це працює, я спробував recovery, а саме, не вдається зробити читання навіть у цьому випадку.
    я, здається, отримав eroot будильник теж тільки в спокусу ID.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Makx Visualizza Messaggio
    якою буде процедура, щоб змусити писати?
    я вже намагався читати, нічого не робити, помилка "дзвінок-будильник", говорить він.
    Boot mode я не знаю, як це працює, я спробував recovery, а саме, не вдається зробити читання навіть у цьому випадку.
    я, здається, отримав eroot будильник теж тільки в спокусу ID.
    Не потрібно прочитати, але записати файл Орі.. не знаю Kess, але і інші інструменти дозволяють почати писати без ID і т. д. змусити писати навіть у Recovery

що стосується Boot, Але пошук в інтернеті що знайдеш всю інформацію, необхідна..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    ок, я зрозумів, як працює boot mode. спробую цей шлях до зазначеної ugoboss.
    я знайшов опис цієї процедури, щоб поставити в boot mode edc15P (але тільки англійською мовою)
    прошу підтвердження, що це ж навіть для edc15C7, і якщо я правильно розумію, що робити
    1 з максимальною делікатністю відкриваю кришку
    2 pin порти 24 flash (повинен бути чіп BT400) маси, поклавши в середині опір, принаймні, 1 Ком
    3 включіть запалення, відключити масу на пін-код 24 і спроба читання/запису

....ecu повинен тримати boot mode на пару годин або, принаймні, на час читання з різних включення/spegimenti кадрів, необхідних програмного забезпечення

я сказав, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    ок, я зрозумів, як працює boot mode. спробую цей шлях до зазначеної ugoboss.
    я знайшов опис цієї процедури, щоб поставити в boot mode edc15P (але тільки англійською мовою)
    прошу підтвердження, що це ж навіть для edc15C7, і якщо я правильно розумію, що робити
    1 з максимальною делікатністю відкриваю кришку
    2 pin порти 24 flash (повинен бути чіп BT400) маси, поклавши в середині опір, принаймні, 1 Ком
    3 включіть запалення, відключити масу на пін-код 24 і спроба читання/запису

....ecu повинен тримати boot mode на пару годин або, принаймні, на час читання з різних включення/spegimenti кадрів, необхідних програмного забезпечення

я сказав, вірно?

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •