Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335

Punto EVO блокується при виконанні послідовного читання з kess

Доброго ранку всім, пытающся для підтримки послідовного читання, з kess для punto evo 85cv євро-5 з пуск і стоп, сталося, з'явився значок замка і автомобіль, він не захоче більше знати, починаючи... насос в баку не включається і стартер навіть, начебто, активний іммобілайзер. діагностика двигуна не можу увійти, в той час як в інших системах (крім подушок безпеки). у боді-комп'ютері, вважаю, помилка U0426 що ви ясно але незабаром повторюється. Найжахливіше, що я тільки що зробив КОД, з kess, і блок управління був визнаний.. потім намагався читати, нічого, все йшло в блок. Не в перший момент євро evo, читаю та пишу, якщо через obd, що в jtag.
    Після багатьох випробувань, також розблокування ecu з kess, вирішили відкрити та прочитати, в школі. відомо, що це був вже відкритий хтось, може бути, для того, щоб піднятися на км.. смол читання не були порушені, може бути, вони повинен бути в e2p нижче. Читання, як не дивно, потрібно багато спроб.. але зрештою мені вдалося з півник 53, навіть не k-tag це вдалося. файли читаються, мені здається, правильні. якщо хто-то міг би глянути..
    додаю файли ліжками в jtag від транспортного засобу (Мікро-і e2p) і Мікро знайти в інтернеті. Файл ori-ліжко від корабля і знайшов в інтернеті, є невеликі відмінності. я намагався завантажити знайшов, але нічого, не. я зробив принести 2 ключа і все одно не заводиться. у боді комп'ютер, ключі розпізнаються
    Дані номерного знака блоку управління є:
    MJD 8f2.G4 BC.0103668.B
    51896809
    MJD.8F2.G4/HW00P/9744-G486
    9-DM93L

Спасибі за увагу !
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    Доброго ранку всім, пытающся для підтримки послідовного читання, з kess для punto evo 85cv євро-5 з пуск і стоп, сталося, з'явився значок замка і автомобіль, він не захоче більше знати, починаючи... насос в баку не включається і стартер навіть, начебто, активний іммобілайзер. діагностика двигуна не можу увійти, в той час як в інших системах (крім подушок безпеки). у боді-комп'ютері, вважаю, помилка U0426 що ви ясно але незабаром повторюється. Найжахливіше, що я тільки що зробив КОД, з kess, і блок управління був визнаний.. потім намагався читати, нічого, все йшло в блок. Не в перший момент євро evo, читаю та пишу, якщо через obd, що в jtag.
    Після багатьох випробувань, також розблокування ecu з kess, вирішили відкрити та прочитати, в школі. відомо, що це був вже відкритий хтось, може бути, для того, щоб піднятися на км.. смол читання не були порушені, може бути, вони повинен бути в e2p нижче. Читання, як не дивно, потрібно багато спроб.. але зрештою мені вдалося з півник 53, навіть не k-tag це вдалося. файли читаються, мені здається, правильні. якщо хто-то міг би глянути..
    додаю файли ліжками в jtag від транспортного засобу (Мікро-і e2p) і Мікро знайти в інтернеті. Файл ori-ліжко від корабля і знайшов в інтернеті, є невеликі відмінності. я намагався завантажити знайшов, але нічого, не. я зробив принести 2 ключа і все одно не заводиться. у боді комп'ютер, ключі розпізнаються
    Дані номерного знака блоку управління є:
    MJD 8f2.G4 BC.0103668.B
    51896809
    MJD.8F2.G4/HW00P/9744-G486
    9-DM93L

Спасибі за увагу !
    Ви можете спробувати з Півня..
    постріли всередині файл, який повертає віртуальний..
    може бути, укладає процедури або погано від Kess..

після обіду даю очей на файли, але нехай це випробування з Галло через OBD..
    ти знаєш, що can не k-line??
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    привіт, я намагався з півня, але немає в базі даних цього файлу. у c, я зробив кілька. проблема в тому, що через послідовний порт, навіть не в діагнозі можу увійти.. щоб я зміг читати і писати по-jtag з v53. через obd півень мене тільки ІДЕЯ, що навіть kess, може більше зробити.
    файли ліжками в jtag, здається, хороші

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Здається, добре..

тоді я бачив, що ти прочитав ECU в jtag, візьми півня й сили писати у файл через obd..
    в іншому випадку вам доведеться спробувати написати цей файл E2Prom в jtag, але я переконаний, що kess він поклав ECU в режимі читання/запису, і не закінчив процедуру.. так що просто зробити закриття..

сам написати e2prom, вам потрібно натиснути зчеплення для навчання тип кп & кодувати інжектори..
    File Allegati Файл Вкладення
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    я багато разів намагався змусити писати через obd з півня, але нічого, це тільки робить код. тільки в jtag я зміг написати, так і мікро, що e2p. у будь-якому випадку як можна швидше зробити тест, я думаю, не раніше суботи, тому що я з регіону

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    50
    Якщо ви Я-Терміналів систем, або ви можете спробувати з Mpp-s 18, він, ймовірно, змінити біт Завантажується в e2p, просто відновити те, щоб привести в рух ecu..
    p.s. На 8 славляться зламати відкрити для читання в школі, я сподіваюся, що ти не зробив більше шкоди, ніж те, що він'!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    kess має функцію розблокування ебу у разі, якщо ви застрягли на читання, перш ніж відкрити або робити інші речі, ви повинні спробувати цей інструмент, до межі, прости ecu, як він повісив все, і тест з kess, щоб розблокувати.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    Колега спробував з Я-терміналів, але, нічого, не, це він просто зламаний. це збіг, звичайно. повинно було, на жаль. тепер мені потрібно знайти інший ECU

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    50
    Якщо зламати не роби більше так далеко...

Шукати в зломом, або на ebay або на зараз****, повно...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    не зламалася відкрити, після відкриття назад точно така ж проблема. я написав і прочитав повністю в школі. повинно бути, це збіг, тому що машина більше не гра, у той момент, коли він збирався зробити читання. відразу після ID, через послідовний порт

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •