привіт всім.
Я вірю, і я купив інший альфа 147. на цей раз 116cv....я був у захваті і за ціною, чесно і розчавив гніздо, і я повинен сказати, що ця версія мені подобається набагато більше, ніж 105л. с.
поговоримо про 1.9 JTD 116cv. в 2003 році
По мірі того як я не автомеханік, приходимо до проблем у вашій компетенції, ви знаєте, що не візьму ніколи з-механік, а потім відбувається, як clio , 8 місяців на механічні, завжди залишав в машині, а потім в кінці кінців я поклав руки pian
план, і тепер виходить, що і поїзд.
тут і відрізняється, двигун і набагато більш складним, для електроніки в даний час ви знаєте, немає проблем, у різних, але все поправимо.
Я не все ще зробив діагностику, щоб індикатор несправності двигуна, що, якщо я запитаю, потужність після 3000 оборотів в хвилину, котить дійсно, для того, щоб потім горіти індикатор, увійти в захисті і заглушити двигун, але, якщо я підніматися плавно, без надто багато, щоб запитати зараз не проблема, вони мені підтвердили, що там йдуть цілий ряд елементів управління, впускний, трубка турбіни, різні і т. д. і самописців, щоб зрозуміти, що відбувається.
Турбіна була поставлена нова, але насамперед вентилюється від труби, яка йде в інтеркулер, де замість внутрішньої труби був поставлений рукав нормальний з'єднані за допомогою двох хомутів з китаю, і ви відчуваєте, що виходить, і виходить багато!
Інша проблема, і, що ерг була закрита тільки механічно, а не електронно.
Тому, перш ніж виставляти проблему потрібно виправити всі ці роботи зроблені погано, перевірити всі і замінити те, що не так, і покласти руку до ecu для ерг. в іншому випадку не має сенсу, і ви мені підтвердили.
Не тільки, власник я натякнув на перепризначення, щоб привести його в 120cv потім з картки я повинен зробити порівняння і побачити, що вони роблять, може бути, на додаток до скиду витягнув теж на тиск і тільки
і не змінив межі допуску. Коротше є багато, щоб зробити, перш ніж!
Прийшли до того, що мені не подобається у вашій компетенції.
Спочатку температура води, якщо я зупиняюся, може бути, на один стоп залишається фіксованою на 90°, але на марші тому цей зал і падає в залежності від того, як прискорити або decellero.
І 105 л. с. не була ця річ, і я заявляю, що двигун pullul багато нових деталей, клапан temostatica і перше, про що я думав, але і новий, хоча не виключає, що deifettosa!.
Інше питання, що мене турбує, і педаль зчеплення, коли я його пробував, були приємно м'які, а тепер і міцно, я хочу м'язи, капуста.
Передачі входять відмінно, і зчеплення, і нове, включаючи маховик, рахунок штук, так що хто мене продав сказав вірно.
Я хотіла дати вам рекомендації, про перевірки, щоб зробити, щоб гідравлічна частина зчеплення, якщо є кровотеча для можливого повітря всередині імплантату і питання температури, що не подобається, і я заявляю, що ніколи не перевищує
90° і стабільна, але з цієї кімнати і вийшли на марш, що мені подобається дуже мало, і, щоб нагріти нас ставить життя.
І 105л. з було не так.
Може бути, я відкусив більше, ні ноги, ви скажете, але я вдарив дуже двигун, і дуже важливо, коли в рух в перший раз був fem від трьох місяців, я приніс акумулятор, поворот ключа, і гри з першого удару.
не видається тільки натяк на дим, не курить, коли spigno, і вчора, коли він відступає, рух, через місяць, ідеальний двигун, який працює настільки добре, що ви відчуваєте себе кілька.
В брід дівчина, і вона ніколи не ходила за 90-100....будинок, школа, діти, школа, будинок!.....
Я спираюся на свій досвід механіка, і я дякую вам заздалегідь.