Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: fiat multipla 1.9 jtd

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    40

fiat multipla 1.9 jtd

Привіт всім!!!! Michele, а я новачок. Я недавно купив kess v2 і хотів би почати використовувати його..
    Я прошу вас, якщо ви можете мені допомогти змінити ecu mltipla 1.9 jtd.
    Я використовую ecm titaniun 1.61 і завантажують відповідний драйвер для цього ecu edc15c7 110cv зарядки стільки статей, як "уприскування parzializzato (map1) та багато інших, які я не знаю розшифровки. Прошу вас допомогти розшифрувати, що означають ці записи і зрозуміти, що означають дані написані.
    Велике спасибі!

ps додаю файл орі і mod
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    привіт!тоді це трохи важко пояснити, що означає зіставити ебу,(принаймні для мене)в цьому чудовому форумі є все що вам потрібно-просто знати, як шукати.
    gugoolando, то знаходитесь кілька порад, які не будуть багато, але, принаймні, ви зробите невеликий, поверхневе знання
    частин, від самих простих речей типу закрити egr (голос "фаза уприскування")час,пара і турбо..........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Мар 2016
    Повідомлення
    40
    дякую за натяк

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2017
    Повідомлення
    6
    якщо хочеш, я пришлю тобі карту, що добре, на множинний

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав baiocco2000 Visualizza Messaggio
    якщо хочеш, я пришлю тобі карту, що добре, на множинний
    Крім того, що через рік-півтора, можливо, буде вирішена, я пам'ятаю, що форум не є купівлі-продажу карт, але і місцем, де обмінюються ідеями і допомагає зрозуміти.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2017
    Повідомлення
    6
    Без сумніву, не бачив дату, але я хотів дати вам допомогу безкоштовно, ви неправильно зрозуміли ,не так, як деякі, що для того, щоб дати пораду, здається, що знімаєш гроші.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Без сумніву, не бачив дату, але я хотів дати вам допомогу безкоштовно, ви неправильно зрозуміли ,не так, як деякі, що для того, щоб дати пораду, здається, що знімаєш гроші.
    Тоді ви можете розмістити карту з першою поправкою залежно від того, де користувач може потім почав вивчати, і повністю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2017
    Повідомлення
    6

info

а не могли б ви дати інформацію 1.9 multijet?якщо збільшення 20 х 100, обмежувачі крутного моменту ,80 очок на турбо і 5 х 100, час вприскування, від 600 бар і, даючи 5-x 100, навіть на аванси і 3-х 100 на тиск в рампі, не зачіпаючи обмежувачі диму по тобі палить?досі не завантажена на авто.
    Дякую, з повагою

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    а не могли б ви дати інформацію 1.9 multijet?якщо збільшення 20 х 100, обмежувачі крутного моменту ,80 очок на турбо і 5 х 100, час вприскування, від 600 бар і, даючи 5-x 100, навіть на аванси і 3-х 100 на тиск в рампі, не зачіпаючи обмежувачі диму по тобі палить?досі не завантажена на авто.
    Дякую, з повагою
    Не розумію ....хіба ти не казав, що у тебе є карта, що це нормально?? І, до речі, ви впевнені, що карта зроблена так, щоб відсоток тут, відсоток там не найвищий. І в будь-якому випадку, якщо елемент часу inj обдурити ecu і майже впевнений, що курить. По карті, soft, по мені, просто змініть критерії запиту педаль, обмежувачі крутного моменту і трохи турбо, як я вже сказав вище, не торкаючись авансів. Rail є єдиним, який може поміститися в %фіксована (не по всій карті чітко)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2017
    Повідомлення
    6

info

карта множинного був edc15c7, отже, jtd,а не той відгук, який я запитав, був opel astra h edc16c9 з двигуном multijet,мені говорили, що з картою не обізнана машина краще реагує на зміни ,для того, щоб це було цікаво, час упорскування, і авансів, щоб не курити дуже багато.,якщо ти не проти, я поставлю на карту .

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •