Я сподіваюся, що ви можете завантажити тут.
Я сподіваюся, що ви можете завантажити тут.
спасибі велике обміну!!![]()
Будь ласка
було так, що я шукав, і нарешті я знайшов. Якщо нам не допомагає ? в кінці![]()
хлопці, що таке damos?для чого вони потрібні? вибачте, але багато речей stoimparando тільки зараз![]()
Якщо у вас є Damos певну ECU можна зрозуміти, дуже в карту, типу, для чого потрібні і як працюють деякі " контури". Ви завантажуєте в WinOLS.
Ми чекаємо тих, хто знає більше? так? ? останнім часом, що я використовую WinOLS, я дуже добре з ECM своїй простоті?, але, звичайно, WinOLS ? безумовно, є ****llo вище, не було ще, щоб можливість? імпортувати damos
у мене є папка, повна damos отже, якщо ви хочете ve li додаю!!! я думаю, це досить важкий, як папку перо!!
я теж трохи damos,коли я можу их__________________, якщо ви мене навчите, як їх використовувати![]()
ідеальним, то зараз я говорю з msport і я питаю, як це зробити в папку uppareздорово, хлопці! я хочу пояснення про те, як ви використовуєте перо heee
![]()
Дуже добреможе бути, якщо в папці ? занадто великий ( майже впевнений, що форум має обмежений простір ), кожен може створити обліковий запис з послугами, які пропонують вільного місця, щоб завантажити і поділитися посиланням для завантаження.
Якщо їх хто-небудь знає, як використовувати добре розділяє це знання ne ми, безсумнівно, всі щасливі, далі, якщо ми тут ? чому? ми любимо справа, і ми хочемо дізнатися ( принаймні для мене ? cos? )![]()