Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Обговорення: fiat sedici з осічок

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293

fiat sedici з осічок

привіт всім, у мене проблема з автомобілем в об'єкт.

fiat sedici 31/12/2009 1586 88kw n двигуна m16a збирає система гбо brc

проблема, що в цей автомобіль, і що після того, як зробив кілька дорозі спалахує контрольна лампа двигуна блимає, а потім виправлена,і це фіксується в трьох циліндрах.
    зробив багато робіт і випробувань стиснення як з холодної, що з гарячою, і в порядку,капітальний ремонт головки форсунки бензин на місці, і форсунок lpg на місце,проблема і завжди на першому циліндрі P0301 перевірили проводку і на місці в дубай або зробили зовнішню проводку, а одно,чи намагався повернути форсунки, свічки і котушки і від'єднайте завод gpl, але робить те ж саме,я зробила тест з токоизмерительных кліщів, а й не бачив, що він не командує,як на мене, є і закінчення, що головний інжектор, який зупиняється гарячою,що ви думаєте? я докладаю роздруківку з інжектор працює другий циліндр,і те, що перший не працює.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви не вказали, який тип упорскування збирає, але я думаю, що проблема в ecu.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Це ін'єкції bosch , враження, що або в те, що блок управління відключає власний інжектор.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав блискавка Visualizza Messaggio
    привіт всім, у мене проблема з автомобілем в об'єкт.

fiat sedici 31/12/2009 1586 88kw n двигуна m16a збирає система гбо brc

проблема, що в цей автомобіль, і що після того, як зробив кілька дорозі спалахує контрольна лампа двигуна блимає, а потім виправлена,і це фіксується в трьох циліндрах.
    зробив багато робіт і випробувань стиснення як з холодної, що з гарячою, і в порядку,капітальний ремонт головки форсунки бензин на місці, і форсунок lpg на місце,проблема і завжди на першому циліндрі P0301 перевірили проводку і на місці в дубай або зробили зовнішню проводку, а одно,чи намагався повернути форсунки, свічки і котушки і від'єднайте завод gpl, але робить те ж саме,я зробила тест з токоизмерительных кліщів, а й не бачив, що він не командує,як на мене, є і закінчення, що головний інжектор, який зупиняється гарячою,що ви думаєте? я докладаю роздруківку з інжектор працює другий циліндр,і те, що перший не працює.
    Ви відповіли тільки, і класичний напівпровідників.

Перед заміною зробіть тест, щоб бути повністю безпечним, тепло, коли виникає дефект знайти спосіб, щоб охолодити, якщо вони відкриті і краще.....якщо ви бачите, що інжектор починає знову замінити ecu.

тепер не знаю, що автомобіль питання, але тут у мене бош EDC 16 C8 147 з тією ж проблемою......холодно, але як гріє, йде на 2.

Тримаю його, щоб спробувати, читання і запису box в bdm.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Замість того, чи зробив доказ зворотного з холодною водою і нагрівають з фронту, хоча і не бачив, що вона дуже гаряча, і я не довіряв наполягати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав блискавка Visualizza Messaggio
    Замість того, чи зробив доказ зворотного з холодною водою і нагрівають з фронту, хоча і не бачив, що вона дуже гаряча, і я не довіряв наполягати.

не я запропонував свій тест, тому що не завжди працює.

є dederiminate умови, при якому виникає дефект....для цього доведеться чекати, який має проблеми, щоб потім reffreddarla, краще, якщо знаєш фінал інжектор пред'явлено звинувачення, і спробувати збити температуру ебу.

тепер я не хочу потрапити занадто багато деталей, в іншому випадку тут тих, хто не розуміє мене дратувати, тому що не знає, про що я кажу, але часто буває так, у одній мікросхемі потужності для управління форсунками, які, в свою чергу, мають у них кінцевих, які керують, як правило, mosfet.

є навіть можливість, що замість того, вистачає потужності сигналу pmw і вимикається, інжектор, причини ще глибші....але завжди ecu на 90% несправний ви говорите.

я раджу тобі почекати, дефект і спробувати охолодити,все це в двигуні.

не використовувати spry леденять душу, зниження температури занадто різким, це може створити додаткові несправностей, для цього потрібно знати теплові характеристики.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Ок, спасибі за пораду, сьогодні або замовити блок управління, ми побачимо, що станеться.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    дайте нам знати, і завжди цікаво

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Вчора, блок управління, встановлений і закодовані ключі,тримати його в рух зовсім небагато, і здається, що я цього не зроблю,в понеділок я ще випробувань .тоді мені доведеться зібрати все те, що або у розібраному.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    не може бути іншого....*****і я твіл тест зворотного часто не працює....ви повинні побачити, гарячої, у який стан виникає дефект, а потім охолодити.

справа в тому, що елементи керування, які ви зробили нам усім, перш ніж звинувачувати ecu

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •