Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207

Magneti Marelli IAW 5 C2 VS інший ecu не гібрид

привіт всім.....моя підписка на ці clio в даний час і нескінченність.

clio 1.2 16v 2002 року з Ебу гібридної IAW 5 C2.

у діагностиці "помилки ебу", йде в хід , розганяється на ура і працює погано, споживання.

я вже мав цю проблему, і гібридний модуль, який потребує.

в принципі якщо я відключаю акумулятор і дайте охолонути, після від'їзду, поки не вимкну машину також працює цілий день без зможете без проблем.

але sel зупинка на кілька годин або з ранку і забираю після обіду до включення запалювання залишається там горить жовта лампочка "ненормальність електричний/електроніка", я роблю діагностику воріт і, що дивно.

А якщо не у ворота помилку, вимкніть батарею і через деякий час я повішу трубку і привести у рух автомобіль і досконалою.

Час назад інший автомобіль, але не привести в рух, в діагнозі "помилки ебу", і це було місяця, що крутилася так до тих пір, поки не і самою грою, замінити ecu з scodifica частково гри з першого удару.

Тепер проблема у цьому, і що я взяв 2 з ebay, все і 2 смерті, м'яко кажучи, йде 3-циліндровий, інший-не прискорює.

У мене ecu випробування які я зробив, і звернути автомобіль йде дуже добре.

Я б хотів, щоб замінити ті, c2 T1 або сумісний, що це не гібрид.

Хтось з вас мене знає, сказати, як я можу замінити і якщо тоді автомобіль втрачає продуктивність, в порівнянні з оригінальною??

Спасибі вітаю всіх.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    дякую, я все зробив сам....привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт mastang, як вирішити? З якою блок управління

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    привіт блискавка, я вирішив, тримаючи c2 5....я зробив культурі до недавнього часу я нічого не робив, кліо!

він, наскільки я знаю, він замінює c2 з T1, але не знаходячи T1 доступний, і я повинен був організувати, тому не можу сказати, якщо ви можете зробити.

чому? перший ST 915160, що ніхто не може читати, звичайно, не з упа.

для того, щоб за параметрами авто підходить, повір мені, і краще втратити, ніж залишити!.....машина йде набагато краще, ніж без, і ви можете отримати scodifca разом на С2 без шкоди для функціональності кондиціонера, центральним замком і так далі.

Якщо вам потрібно часткове і має намір зберегти іммо оригінальний, IUD тому в разі, працює дуже добре.

ти посилання, використовуючи шпильки, щоб пін-код 1, і розпакуйте вміст, я використовую willem, що і відмінно, якщо знаєш, використовувати його, і я важіль навіть мертві з-під землі.....

Процеси файл і відправляєте його всередині....поворот ключа, і ти на коні.

Якщо ви хочете отримати scodifica всього на ecu образити, тобі потрібен файл оброблений T1....у мене вже готовий.

у цей момент ecu стає незалежною від уч.....Перемичок і Реле безпеки команди з уч стартера і виходить, що диво.

Ви повинні приєднатися також pin-L4 з М4 і відрізати жовтий провід на роз'ємі, так що виключіть параметри авто підходить і набагато краще.....

те, що вам залишається, якщо ви хочете, щоб зробити чисту роботу, а індикатор іммо блимає.

Є 2 рішення, prm незаплямованими руками з car prog, задайте додатковий код з 0000 і в грі і зроблено.

Другий зняв картину і отпаять світлодіод, і достатньо навіть просто опір, легко знайти, слідуючи за негативною сід ж.

є дуже схожі рішення в мережі або майже однакових....але останнє, що наближається він каже, що контролер не відповідає протягом декількох секунд при кожному введенні в експлуатацію......скажімо, на кілька хвилин, іноді навіть на 5-6 хвилин, і ідеально підходить, якщо ви гасне в русі.

з цим рішенням у вас не виникне проблем спокійно перейти на 100%, нічого не втрачаєш кондиціонера, в тому числі....працює без проблем.

Dimentcavo, вам ліжко навколо когось, хто замінив уч за якийсь дефект, і тоді він більше не працював, змінюючи e2p або поставити їх на місце....це тому, що іммо в цій машині не все e2p....дані шифруються, звичайно, і car prog, версія, що працює, а один з тих, хто робить це без проблем....я progammato навіть кілька ключів.

Сподіваюся це було корисно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Дякую за пояснення, і то, і інформація, є корисними...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    не кажучи вже про....перевірені і працюють на 100%.....

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •