Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114

Post відображення ktm superduke 1290

Добрий вечір,панове.

пишу тут, бо хочу вирішити проблему, яка мене бентежить. У мене є sd 1290 r 2016, і я хотів би спробувати свої сили в перепризначення. Хтось із вас уже зробив? Ви можете збільшити функції типу launch control або обмін електронного безпосередньо від ecu? можливо, для ecm містить драйвера для наступного мотоцикл? Який тип карт ви в змозі змінити?

Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    На жаль, цей мотоцикл, який повинен був бути левом, а не і ще, що приручила кішку і запріг в електронній нав'язливим, що часто забирає чистого задоволення. Сказав, що я не думаю, що ви могли б зробити launch 2 обмін електронних можна додати без програмування ecu. Він містить файли налаштувань, але тільки для програмного забезпечення, оригінальних, а також читання і запису
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    привіт

спасибі за інформацію. На жаль, я знаю, що мс мотоцикл настільки нав'язливим, насправді навколо 90% з tc off. Сказав, що в автосалоні при покупці мені відмовлено в можливості додавати і змінювати електронний. На випадок, якщо ти його можеш додати? для старту я думав про доцільність через мод якийсь обмежувач, але я ніколи не бачив карту руху.

НОВАЧОК L'avatar di Tuono
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    17
    для електронне перемикання передач можна включити від ecu..але в першу чергу потрібно потрапити..і один інструмент, який я рекомендую для читання і rexer, а зверху на цих мотоциклів, а також ktm та інші сьогоднішні..на карті є різні блоки, такі як відкриття дросельної заслінки різні скорочення на ін'єкції, але нам варто вчитися, а не простий і, насамперед, на авансові платежі, бензин запалювання..за що "швидкий" для зміни якщо не хочеш битися головою в пошуках карти, щоб навички, які, безумовно, є з-за драйверів,...я пропоную тобі в обмін на ваші.r.c я особисто використовую вже давно має багато функцій, як на час, так різання, що на різних налаштувань, також до роботи ecc..su ebay знайти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав Грім Visualizza Messaggio
    для електронне перемикання передач можна включити від ecu..але в першу чергу потрібно потрапити..і один інструмент, який я рекомендую для читання і rexer, а зверху на цих мотоциклів, а також ktm та інші сьогоднішні..на карті є різні блоки, такі як відкриття дросельної заслінки різні скорочення на ін'єкції, але нам варто вчитися, а не простий і, насамперед, на авансові платежі, бензин запалювання..за що "швидкий" для зміни якщо не хочеш битися головою в пошуках карти, щоб навички, які, безумовно, є з-за драйверів,...я пропоную тобі в обмін на ваші.r.c я особисто використовую вже давно має багато функцій, як на час, так різання, що на різних налаштувань, також до роботи ecc..su ebay знайти
    дуже дякую за вичерпну відповідь грім я думав, що читати з kess, насправді, але мені ще треба купити кабель. Думаю, що все вивчити ще, як карта і, звичайно, багато обмежувачі, для руху і т. д. і т. д. я Не хотіла щоб встановити і змінити зовнішній електронний-за того, що багато хто скаржиться на поломки вилки після установки. Ти, випадково, ти вже прочитав карту?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •