Результати 1-10 з 10
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Адреси DPF marelli MJD6F3HW04P sw B192

Хтось може підказати адреси карти, щоб виключити або підтвердити видалення DPF від ECU в об'єкт? Я використовував DPF Remover 3.0, але, здається, я тільки закрив EGR (як я вже писав на попередній пост, закрив, щоб знайти рішення).
    Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    Забудь ці різні sw почати робити вручну, може бути, якщо місця файл ori&mod ми можемо вам допомогти.
    крім того, з того, що я зрозумів, ти говориш про 500 вірно?
    Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Ви ECU 500. Замість двох файлів спробуйте дати якусь пораду, але я боюся, що не так просто видалити всі інструкції для DEFAP: Чекаю новин. Спасибі вам велике і всього хорошого зробити
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Я вважаю, що вирішити. Я знайшов всі адреси необхідно змінити, але (не повірите) не знаю, використовувати дуже ECM. Як я наприклад, адреса 08AFFA призвести значення 0101 00 годин і 08AFFE призвести значення від 0 до 0100? Виберіть тільки один біт я не можу змінити значення. Якщо цікавить, можу поділитися адресами (якщо вже не опубліковані на форумі, і що в будь-якому випадку, я не знайшов) Спасибі всім, хто мені приділив 2 хвилини.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Привіт lui93, я знайшов криві, щоб змінити deFAP і закриття EGR, але з ECM не можу змінити. Наприклад, шпигун ФАП за адресою 080affa я повинен принести значення 0101 00 годин і на 08affe я повинен принести від 0 до 0100. Тоді для біт деградації масла на адресу 088900 привезти з 0100 0000 до. Значення, згадані БІТ трохи по-різному (можливо, тому, що, перш ніж читати карту, треба було стерти помилки, або змусити регенерації fap?). Спасибі, якщо я хотів би дати деякі рекомендації. То ж для тих, хто буде читати цей пост і захоче допомогти. Я зробив майже все, і я гублюся на використання ECM. Я, може бути, відкрити посаду з іншою назвою?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    здравствуйте, я дав йому очі на ваш файл, і є деякі біти, які йдуть модифіковані,
    не відкривайте інші посади, інакше форум буде impestaaaa давайте тримати його в чистоті.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    Я вважаю, що вирішити. Я знайшов всі адреси необхідно змінити, але (не повірите) не знаю, використовувати дуже ECM. Як я наприклад, адреса 08AFFA призвести значення 0101 00 годин і 08AFFE призвести значення від 0 до 0100? Виберіть тільки один біт я не можу змінити значення. Якщо цікавить, можу поділитися адресами (якщо вже не опубліковані на форумі, і що в будь-якому випадку, я не знайшов) Спасибі всім, хто мені приділив 2 хвилини.
    привіт Gimarras, адресу, яку ви вказали 080affa (може, ти хотіла сказати, 08ffa) вже 0000,, якщо ви хочете взяти його в 00 зміни подання, із 16 біт 8 біт, а потім розміщені на 08affb і правою кнопкою миші ти 2 рази кнопку,(можна вибрати адресу змінити) в цей момент на панелі інструментів подивіться, що є 2 кнопки з буквою м, М (з великої літери) і м (рядкової), натиснувши на M портів значення вибраного адреси в ff, натиснувши на m порти вибране значення в 0, повертаючись в 16-бітному знайти адресу 80ffa з змінене значення на 00, те ж стосується і адреси 8affe,тільки в цьому випадку замість кнопок і т. д. використовуйте клавіші + та - на клавіатурі і инкременты і декременты 1 раз, я сподіваюся, що це допоможе, привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Великі сіськи. Дякую, саме ця інформація, що мені потрібно. Я не дракон, інформатики, і іноді я гублюся в простих речах. Я вирішив зовсім. Для того, щоб новину я перевірив, що той же результат (можливо, краще), ви отримаєте обробки файлу з DPF Remover 3.0 . Тема зачинена

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    якщо ви відчуваєте, після того, як ви написали, файл, дайте знати, якщо у діагнозі зникають різні чутки, пов'язані з fap, і якщо автомобіль йде добре, в той час, щоб зрозуміти, якщо це програмне забезпечення робить хорошу роботу, спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    DPF remover 3.0 не добре працювати на dpf marelli.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •