Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 38

Обговорення: scodifia panda 1.1 iaw 4af

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106

scodifia panda 1.1 iaw 4af

всім привіт, я знаю, що це блок управління, з дивацтвами, але я повинен виконати scodifica
    з півня є і схема pin-out, але не знаю, що протокол використовувати, якщо тільки те, що мені говорять автомобіль fiat iaw --
    або в якийсь розділ інструмент bootg
    qualkuno може допомогти в цій операції заздалегідь спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Здравствуйте, я по пам'яті, тому що це небагато, що не використовую більше півень в boot mode, однак, перейти до виберіть драйвер, який ви хочете використати, та виберіть інструмент boot\ tools boot mode, потім st10f і виберіть драйвер st10f168 потім зробіть посилання і ти id і читання... для scodificare свій iaw потрібно змінити eprom 95160.
    Дайте мені знати, якщо ви можете scodificarla, тому що у мене є два iaw в будинок, який я scodifica, але я не міг навіть спробувати, щоб побачити, якщо scodifica є правильним.
    Ах, я забув не всі півні вдається зробити в школі, на жаль, деякі не вдалося :/

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Я знаю, що деякі не можуть, але я повинен зробити це добре, без ризики, що і клієнт плода купити programmatpre

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    У мене був півень, який я не читав, але просто будьте обережні, щоб зварити, і ви не ризикуєте, якщо робить це добре, якщо не назад, просто не підключається, не варто спалювати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Я бачив, що c' також має інструмент для scodifica і клонувати для цього ecu, але не думаю, що це в цілому і я читав, що в ульмі крок, коли говорить, xlonare повинні поставити скасування, інший починає прати і йде в блок л. с.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    У 95160 є тільки іммо? І параметри керування двигуном, де їх знайти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Немає у 95160 на додаток до іммо є й інші речі, як одометр і багато іншого, параметри двигуна знайти їх в мікро.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Citazione Спочатку Написав tac89 Visualizza Messaggio
    Я бачив, що c' також має інструмент для scodifica і клонувати для цього ecu, але не думаю, що це в цілому і я читав, що в ульмі крок, коли говорить, xlonare повинні поставити скасування, інший починає прати і йде в блок л. с.
    Зараз не пам'ятаю, працює цей інструмент, тому що я ніколи не riusito прочитати з півня.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Я пам'ятаю, що scodificare прочитати eprom, з допомогою програматора upa і зміна рядка, знайдені на внутрішні і вийшло...залишається, однак, горить лампочка code. На авто одного, у мене є блок управління дорівнює scodifica, але не горить. Я хотів би прочитати, щоб зрозуміти відмінності. Якщо вам потрібні рядки, які я використовував, дайте мені знати, що я шукаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Якщо tac89 вдалося прочитати ебу ви можете спробувати обробити файл з meucci, що в теорії має працювати.. але я не впевнений, чому деякі кажуть, що функції, інші навпаки, тому було б спробувати і зняти сумніви.
    Я намагався обробити файл (завжди scodifica частково) з різним програмним забезпеченням, в надії, що працювати подібним чином, але мені були повернені файли завжди відрізняються від sw sw.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •