Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151

джульєтта 170cv iq, що йде на факти його

привіт , я намагаюся модом файл моя джульєтта , я зробив кілька журналів , що місце нижче
    сік ситуації в тому, що я хочу 80-85mm3 фіксовані більше 4000 оборотів в хвилину... з журналів, що є місце , як ви можете бачити на 85mm3 вони з'являються щоразу в цих умовах
    3 передачі до 4000 ОБОРОТІВ в хвилину у мене є хороший 85mm3 з журналу
    4-ій передачі 4000 об / ХВ я приблизно 78mm3 з журналу
    5-я передача 3750 об / ХВ (я встиг загальмувати) 76mm3 , потім піднятися оборотів буде або навіть жовтня...
    тепер я не розумію, чому , я підрахував, що з лямбдой, що у мене у карті , 1.05 виправлена з 1050 повітря (з журналів я прочитав понад 1100) повинен дати мені ВСЕ 4000 ОБОРОТІВ в хвилину 80-85mm3 (з невеликими варіаціями повітря ліжко з maf), і замість цього я ловлю себе на набагато меншу цінність, ніж iq (65-70mm3)
    як це взагалі можливо? обмежувачі iq для руху вони всі встали , то lim пара , педаль , egr off, lim iq ... я в ****
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    151
    ніхто? ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Привіт,у мене теж така ж проблема, на моїй джульєтти, після 3500 об / хв iq падає, повинен вийти якийсь обмежувач або деякі види контролю, які необхідно відключити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Рішення повинно бути в обмежувач, який має на осі температури і умов у відсотках (наприклад, карти, педалі). Тобто на значення, відповідне 8192 (100%) у вас iq, більш низького, ніж те, що ви хочете. Для роботи причин не відкриваю на пк карту протягом тижнів, але якщо ви не можете знайти, я бачу, дати адреси.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Спасибі, R5, на всяк випадок я перевірив всю карту, крім того, я шукав значення 8192 по всій карті, і я переглянув усі адреси. Не я вирішив чорт візьми, я нічого не знайшов. Саме дивне, що в перший, другий і третій все ок. Те, що цікаво мені. Але від четвертої, п'ятої та шостої, після 3500Rpm, IQ падає. Я сумніваюся, що є якийсь обмежувач, щоб ці 3 передачі, що я не знайшов, хоча багато обмежувачами для руху, я їх підвів до 50, щоб обробляти всі, з обмежувачем унікальний.

Обговорення-не моє, може бути, bmw320cd вже вирішується, і тому, що я тільки зараз побачив, що він більше не писав з червня. Для мене це байдуже розміщувати свою картку або працювати на її, або я можу створити нову тему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Пошти ваш файл орі, що між суботу і неділю, я сподіваюся, що ненадовго ****** для того, щоб дати в око

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Пошти ваш файл орі, що між суботу і неділю, я сподіваюся, що ненадовго ****** для того, щоб дати в око
    Поради? :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    CiaoR5, я прикріпив файл більше 2 мод з різною установкою обмежувачі IQ. Є також журнали, вкладення, як ви можете помітити, iq падає в обидві карти з 4000 оборотів в хвилину. Однак я помітив, що на карті з IQ від 90mm3 до 3500rpm, а потім, щоб піднятися, не дивлячись на те, в діапазоні 4000 оборотів в хвилину обидві карти мають межу 85mm3, один з журналу 80mm3, а інший від 75mm3. Все це, однак, тільки в 4, 5 і 6 передач. Від першого до третього те, що я прошу від. Я пробував з модом теж дві карти, після цього педаль (1B3374), які, здавалося, обмежувачі, де в якості індексу я число руху, а потім відсоток, я скину 3 панеттоне, але нічого.

Крім того, в тесті я спробував зробити обмежувачі iq в команді. встановивши всі 85 фіксованого без урахування оптимального значення.... нічого, навіть їх рівності. Iq падає.

Все одно не розумію, як у двох додаються картах, де до 4000rpm я для обох 85mm3, у карті буде обмежений до 75 і in'ще прийду обмежена до 80.

Я спробував перевірити всі, але щось вислизає від мене.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ти намагався поставити карти, палити?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Привіт R5, в якийсь попередній пробі я намагався, але якщо я правильно пам'ятаю, без успіху. Тепер я хочу спробувати ще раз на всякий випадок, щоб покласти його, тому що навіть вже тому він повинен дозволити собі приїхати в ці межі. Я хочу, щоб встановити max 85 до 4000 і 80 до 4500. Зміна фази, так як у мене виникли кілька точок x iq altesopra на 3500 об / хв, що ін'єкції закінчується близько 6 градусів заздалегідь. Крім того, я хотів дати в око, на картку 159 2000 170cv, просто щоб побачити, якщо є якась різниця або обмежувач, що на джульєтта встановлені. Вже з самого початку після карти за запитом, є кілька карт, які на 159 0 і джульєтта встановлені. По-перше, хоча спробувати аванси, я хотіла думки від вас, що, звичайно, ти більш досвідчений.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •