Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27

Обговорення: lancia y не обпалити

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123

lancia y не обпалити

хлопці, у мене є lancia y 1.3 75cv, що не котить у діагнозі немає помилок, але перевірка параметрів знаходжу
    кількість повітря на впуску 200
    при запиті 500

тиск колекторів навколо 900mbr дуже мало для цього двигуна egr працює, принаймні, судячи з параметрами на холостому ходу і на 30% зростає, потім проходить 0% може залежати від колекторів?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    не читає потрібну кількість повітря d, тепер чи не читає датчик витрати повітря, тому що відмова або тому, що просто не надходить повітря в двигун...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Привіт машина, скільки км до .при розгоні відчуваєш себе якийсь свист типу труба turbo зламав?значення датчик витрати повітря, що знайшов я з клапана egr відкритий? Або закрита? Якщо ти випробування на третій передачі, починаючи з 1000giri і потім натискаєш педаль акселератора в підлогу, тиск турбо, що це значення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Не я зробив цей тест, зараз я введу тебе в курс нас свистків немає

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    перевірте ще я помітив :
    обороти двигуна 2500
    положення цілі egr 0%
    положення egr 18%
    це може бути причиною ?
    я знаю, що якщо egr відкритий, тиск в колекторах зменшується, але я не знаю, як він себе веде датчик витрати повітря в цих випадках, якщо прагнете менше або більше, тому що якщо вам потрібно зменшити кількість повітря, причина і саме egr, що ви говорите ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    якщо він залишається відкритим, датчик витрати повітря, закон менше повітря, розбери і переконайся.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав Giuseppe2016 Visualizza Messaggio

тиск колекторів навколо 900mbr дуже мало для цього двигуна
    якщо ви АБО MAF або MAP сьогодні повинен бути турбо, що не так або що труїть повітря десь між турбо і впускний колектор..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Для того, щоб сила турбо, в якому сенсі може бути також egr відкритий, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    перевірте, що колектори не будуть забиватися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    хлопці, у мене є lancia y 1.3 75cv, що не котить у діагнозі немає помилок, але перевірка параметрів знаходжу
    при запиті 500

тиск колекторів навколо 900mbr дуже мало для цього двигуна egr працює, принаймні, судячи з параметрами на холостому ходу і на 30% зростає, потім проходить 0% може залежати від колекторів?
    привіт, у мене є gp 1.3 90 з про своє ж питання. У той час як тягнути 5а в певний момент перестав тягнути. Після кількох святих, я перевірив, чи в порядку: робота wg (на моїй все ок), журнали з різними параметрами про мнс та перевірка муфт. В кінці кінців я відключив рукав ic і ще я помітив, що зростає турбіна не дме. Турбіни ко. Дивіться, раніше, якщо в рг працює на тебе, а потім шукає будь-яких втрат в рукави і, нарешті, спробуйте розібрати турбіну по-моєму

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •