Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

bmw 120 мінімум нерівній холодної

У цей вечір мені ? вхід в майстерню bmw serie1 2.0 d 2007 рік , клієнт скаржиться, мінімум не стільки пристосуватися до холоду.
    Я заявляю, що я ще не зробив нічого, перевірок, тільки швидше, щоб побачити, чи були помилки в діагнозі і в ecu двигуна у мене всі 4 свічки розжарювання згоріли , то 2 помилки постійні на глушник ( cio? dpf ) і ще 2, що мені бігти.
    Моє питання ? як ніколи ці помилки особливо dpf не загоряється контрольна лампа двигуна?
    Може бути, хто доклав руку до ecu або ще краще, вилучений dpf?
    Або ще поради?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Увагу, що на bmw деякі діагнози дають помилки на свічки розжарювання, навіть якщо вони хороші. ? ви повинні переглянути їх.
    Якщо всі 4 згоріли проблема в холоди, і, безумовно, що проблема

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ок, свічок розжарювання, проте завтра я роблю гарну перевіряє всі, але я не розумію, чому? ця проблема на fap, але індикатор двигуна не горить?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    Не ? рідко на bmw мати коди несправностей, є і індикатор несправності двигуна не горить. BMW і двигун n47 або 204d4?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708
    ви, чому

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di baraldino
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Якщо ви від помилок на свічках розжарювання управляє добре, чому? часто пропускає блок управління, який керує
    у тих на тестер bosch мені здається, пам'ятати, що є можливість трохи відрізнятися витрата у запуску і реєстрації частоти обертання до мінімуму
    як говорить Mikigor часто Bmw не загоряються індикатор ie
    OT:
    в інший день ? у минулому колега 120D, щоб зробити diagniosi і зробити тести у нас відділена swirl і egr (як положення, що в команду)
    6/7 помилки і індикатор не горить
    Для сили, що клієнти Bmw говорять, що вони не мають багато проблем
    ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    3
    Привіт, Михайле !!!я Роберто новий передплатник, я читав це стара проблема, що ти, тобі вдалося її вирішити? я питаю це тому, що у мене є BMW 320 D з двигуном n47 2008 року і на кілька днів, коли двигун ще холодний-у мене є невелика холостого ходу нерегулярне, який триває не більше 3 хвилин. мінімум 1 хвилину. після, що все ідеально, я помітив, що, коли він стрибками самокат клапанів swirl працює відкривається і закривається, ні коду несправності, свічки розжарювання і блок управління, свічки розжарювання нові. я розібрав колектор і я мити встановіть новий електромотор управління відкрити swirl ,тепер відчуваю себе ще більш яскраво це рішення, але він завжди той мінімум, трохи танцюрист, на першій хвилині після включення в холодному стані. коли гаряча є, як мінімум, ідеально. Я СПОДІВАЮСЯ, ТИ ЗМОЖЕШ ДАТИ МЕНІ ПОРАДУ АБО РІШЕННЯ.
    ДЯКУЮ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    Citazione Спочатку Написав Roby.za Visualizza Messaggio
    Привіт, Михайле !!!я Роберто новий передплатник, я читав це стара проблема, що ти, тобі вдалося її вирішити? я питаю це тому, що у мене є BMW 320 D з двигуном n47 2008 року і на кілька днів, коли двигун ще холодний-у мене є невелика холостого ходу нерегулярне, який триває не більше 3 хвилин. мінімум 1 хвилину. після, що все ідеально, я помітив, що, коли він стрибками самокат клапанів swirl працює відкривається і закривається, ні коду несправності, свічки розжарювання і блок управління, свічки розжарювання нові. я розібрав колектор і я мити встановіть новий електромотор управління відкрити swirl ,тепер відчуваю себе ще більш яскраво це рішення, але він завжди той мінімум, трохи танцюрист, на першій хвилині після включення в холодному стані. коли гаряча є, як мінімум, ідеально. Я СПОДІВАЮСЯ, ТИ ЗМОЖЕШ ДАТИ МЕНІ ПОРАДУ АБО РІШЕННЯ.
    ДЯКУЮ
    перевірте egr

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    3
    Привіт Guidotacco, чесно кажучи, мій перший сумніву, це була l' EGR, так що я розібрав його і перевірили vivsivamente, і я знайшов тільки легка сажа, а потім я його, почистити і зібрати, але ! відбувається ж дефект; потім я подумав, щоб закрити прохід газу до колектора з аркуш на місце ущільнення, але !! ж порушення. тоді я вирішив підключити Texa x видалити помилки, що виникли від закриття і не знаходжу.( може бути, тому що не від'єднавши з'єднання і трубки з депресії не чув, що утруднення) для поліпшення я знайшов, коли я зробив скидання клапана EGR, убуваючу принаймні, 2 хвилин Мінімум нерівномірно. що ви думаєте??? чекаю ваших порад.Дякую

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •