Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123

муза 1.3 muiltijet не запускається

добрий день у мене є musa 1.3 multijet 2007, що не заводиться, на діагностиці тільки помилка u0426 електронний ключ і щось подібне сталося з вами?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    ви зробили стартер з батареєю поганий??
    вимірює напругу акумулятора і на місці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    добрий день у мене є musa 1.3 multijet 2007, що не заводиться, на діагностиці тільки помилка u0426 електронний ключ і щось подібне сталося з вами?
    Двигун Обертається? якщо не повернути перевірте кабель між двигуном і негативні батареї і спробуйте в русі..

відрізок дроту маси курс на обмін якщо він далеко..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Привіт, але обертається? Якщо ви спробуйте інший ключ, я був успішним з panda 1.2 на бензин, якщо він не обертається, просто дотримуйтесь порад cinqueturbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Двигун обертається досягає значення масової витрати повітря і тиску дизельного палива досягає до 800 оборотів в хвилину і залишається на 1 секунду і потім вимикається, я пробував з обох ключів

Якщо протягом діагнозу, як lancia musa т. д. Не є помилки, якщо я роблю, як punto evo я помилково u0426

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Тоді перевір шланг, який від датчик витрати повітря йде до турбіни від такої ж симптоми, як якщо би відключив деякі 1.3 роблять

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    26
    Якщо не буде замку горить на панелі,електронний ключ не входить.тиску дизельного палива.зніміть три гвинти dellettrovalvola egr, і подивитися, якщо механічна частина, і замок буде відкритий.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Citazione Спочатку Написав Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    Двигун обертається досягає значення масової витрати повітря і тиску дизельного палива досягає до 800 оборотів в хвилину і залишається на 1 секунду і потім вимикається, я пробував з обох ключів

Якщо протягом діагнозу, як lancia musa т. д. Не є помилки, якщо я роблю, як punto evo я помилково u0426
    U0426 вказує, блок управління іммобілайзера, не ключ.
    симптом, що ви говорите, це просто код не розпізнається на fiat/lancia (мені трапилося ж проблема і черг вимкнений на кілька або точки... ідеальний автомобіль, використовуючи запасний ключ... повторюю код вимкнено )

а для прийняття правильного U0426 ( опускаючи питання, що ти робиш, діагноз для іншої машини ), навіть із запасним ключем від цього дефекту, тому що це ебу проблема, а не ключ.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Тест, щоб побачити, якщо ви з розпилювачем... по-моєму форсунки посаджені.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт обертів двигуна і тиску дизельного палива, як вони.також перевіряє низького тиску відновлення форсунок .

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •