добрий день у мене є musa 1.3 multijet 2007, що не заводиться, на діагностиці тільки помилка u0426 електронний ключ і щось подібне сталося з вами?
добрий день у мене є musa 1.3 multijet 2007, що не заводиться, на діагностиці тільки помилка u0426 електронний ключ і щось подібне сталося з вами?
ви зробили стартер з батареєю поганий??
вимірює напругу акумулятора і на місці.
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Привіт, але обертається? Якщо ви спробуйте інший ключ, я був успішним з panda 1.2 на бензин, якщо він не обертається, просто дотримуйтесь порад cinqueturbo
Двигун обертається досягає значення масової витрати повітря і тиску дизельного палива досягає до 800 оборотів в хвилину і залишається на 1 секунду і потім вимикається, я пробував з обох ключів
Якщо протягом діагнозу, як lancia musa т. д. Не є помилки, якщо я роблю, як punto evo я помилково u0426
Тоді перевір шланг, який від датчик витрати повітря йде до турбіни від такої ж симптоми, як якщо би відключив деякі 1.3 роблять
Якщо не буде замку горить на панелі,електронний ключ не входить.тиску дизельного палива.зніміть три гвинти dellettrovalvola egr, і подивитися, якщо механічна частина, і замок буде відкритий.
U0426 вказує, блок управління іммобілайзера, не ключ.
симптом, що ви говорите, це просто код не розпізнається на fiat/lancia (мені трапилося ж проблема і черг вимкнений на кілька або точки... ідеальний автомобіль, використовуючи запасний ключ... повторюю код вимкнено)
а для прийняття правильного U0426 ( опускаючи питання, що ти робиш, діагноз для іншої машини ), навіть із запасним ключем від цього дефекту, тому що це ебу проблема, а не ключ.
Тест, щоб побачити, якщо ви з розпилювачем... по-моєму форсунки посаджені.
привіт обертів двигуна і тиску дизельного палива, як вони.також перевіряє низького тиску відновлення форсунок .