Результати 1-8 з 8
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190

Розмір файлу backup fiat edc16c39 bravo II 1.6 120cv €5

Доброго ранку, я зробив резервну копію edc16c39 з ktag і в кінці з'явилася помилка check, я дав enter і sw, вказав файл правильно читати. Згодом я читав flash eprom і все налаштувати не помилка, а розмір флеш-пам'яті виправлені.
    Перевірте, щоб розмір резервного читаю 650kb, в минулому я читав інший edc16c39 на 1.9 завжди для fiat гбц і кв-це розмір був менше (526kb)... Роблячи швидкий пошук на форумі я не знайшов багато, резервного копіювання і єдиною 1.6 fiat має розмір менше(545kb) в моїй, але навіть eprom, у файлі завантажити-4 кб, а в тому, що я читав, 8kb.

Тепер я хотів би зрозуміти, якщо це тільки моя параноя і насправді правильно прочитати файл резервної копії різних розмірів чи є щось, що не йде, як треба. І тим, що є я хотів би зрозуміти, що міститься всередині файлу резервної копії, раз і назавжди.
    Додаю файл резервного копіювання ліжко.

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я не KTag але мої інструменти читають з EDC16C39 Flash M58BW016cB 2,048 Kb E2Prom 4 кб
    Резервне копіювання файлів з Flash і E2Prom Стискуються "а" файл rar..

якщо ви пишете Резервну копію всередині ECU інструмент розпаковує і пише Flash & E2Prom..
    потім потрібно набагато більше, щоб зберегти для читання..
    якщо ти будеш працювати на Flash, і краще читати файли окремо..

ще один приклад
    EDC16C8 Flash 29BL802C 1,024 Kb E2Prom 4 кб MPC555/6 452Kb Резервного копіювання 343Kb

ще один приклад
    MJD6F3 Flash M58BW016xB 2,048 Kb E2Prom 4 кб, MPC563/4 516Kb Резервного копіювання 290Kb

ще один приклад
    MJD6JF MPC555/6, який в даному випадку містить керування двигуном 452Kb E2Prom 4 кб

ще один приклад
    EDC16C34 Flash M58BW016XB 2,048 Kb E2Prom 8Kb

ще один приклад
    EDC16C9 Flash 29BL802C 1,024 Kb E2Prom 4 кб MPC555/6 452Kb Резервного копіювання 441Kb
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я не KTag але мої інструменти читають з EDC16C39 Flash M58BW016cB 2,048 Kb E2Prom 4 кб
    Резервне копіювання файлів з Flash і E2Prom Стискуються "а" файл rar..

якщо ви пишете Резервну копію всередині ECU інструмент розпаковує і пише Flash & E2Prom..
    потім потрібно набагато більше, щоб зберегти для читання..
    якщо ти будеш працювати на Flash, і краще читати файли окремо..

ще один приклад
    EDC16C8 Flash 29BL802C 1,024 Kb E2Prom 4 кб MPC555/6 452Kb Резервного копіювання 343Kb

ще один приклад
    MJD6F3 Flash M58BW016xB 2,048 Kb E2Prom 4 кб, MPC563/4 516Kb Резервного копіювання 290Kb

ще один приклад
    MJD6JF MPC555/6, який в даному випадку містить керування двигуном 452Kb E2Prom 4 кб

ще один приклад
    EDC16C34 Flash M58BW016XB 2,048 Kb E2Prom 8Kb

ще один приклад
    EDC16C9 Flash 29BL802C 1,024 Kb E2Prom 4 кб MPC555/6 452Kb Резервного копіювання 441Kb
    Спасибі, я припускала, що це свого роду набір стиснутий, але це була лише моя гіпотеза, підтвердження, знімає всі сумніви.

Що стосується резервного копіювання, зазвичай, коли я роблю в школі, я зроблю резервну копію, а потім читаю зокрема, те, що мене цікавить. Може бути, все сходиться, тому що спалах має правильні розміри і файлу порівняти з розгляду спочатку слід. Напевно, бачили, що eprom, ліжка від 8 кб це нормально, що резервну копію має вагу вище, ніж у раніше прочитаної мною чи знайти на форумі, які мають зміст нижче, ніж у eprom.
    Більш, що ще у мене параноя на цю помилку, перевірте, що я ніколи не мав, і після того, як відкриється flash з winols мені каже помилка контрольної суми, щоб виправити. Що я думав, що сталося з іншими файлами, але автомобіль навряд чи він буде світитися з такою проблемою, але набір речей, він запідозрив недобре.
    Mah машина, дивно все це... було більше людей з оригінальними інструментами, а не з бд ніхто не міг увійти.

Я тобі ще раз, спасибі cinqueturbo, щоб швидко реагувати.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    цей тип ебу не читає з бд, вже пробував, той факт, що він дав тобі помилка cks може залежати від того, флеш-пам'яті і змінений, ktag робить це, що стосується розміру резервної копії може варіюватися від одного читання до іншого.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Ви праві ugoboss файл всередині вже був змінений раніше. Добре знати, що може варіюватися від одного читання до іншого, і обсяг резервного копіювання.

Для категорії ecu, що це означає? Тому що я інший edc16c39 завжди на bravo II 1.6 120 €5 я зміг прочитати (півень v54), але ніколи не була порушена раніше, в той час як завжди edc16c39, але на bravoII 1.9 120cv €4 вже змінено я зміг прочитати з кесс. Я не перевіряв, якщо можливо, змінити тип флеш між ecu і інший, управління як раз у мене момент часу.

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    ви впевнені, що ви не можете зробити бд? тому, що тоді?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    На деякі не мають Kline провідний..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Andrea1 Visualizza Messaggio
    Ви праві ugoboss файл всередині вже був змінений раніше. Добре знати, що може варіюватися від одного читання до іншого, і обсяг резервного копіювання.

Для категорії ecu, що це означає? Тому що я інший edc16c39 завжди на bravo II 1.6 120 €5 я зміг прочитати (півень v54), але ніколи не була порушена раніше, в той час як завжди edc16c39, але на bravoII 1.9 120cv €4 вже змінено я зміг прочитати з кесс. Я не перевіряв, якщо можливо, змінити тип флеш між ecu і інший, управління як раз у мене момент часу.
    На c39 €4 я-відкрита книга....закони з будь-яким інструментом, послідовний, в той час як €5 немає більше поганих, і якийсь інструмент не може їх прочитати

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •