хлопці, у мене є хороший 1.6, що pèraticamente не робить діагноз, вважаю, помилка p2563 і контролю параметрів тиск наддуву не досягне цієї мети завжди параметри порту, положення клапана egr, 128% і перебувати завжди дивилася на це значення
хлопці, у мене є хороший 1.6, що pèraticamente не робить діагноз, вважаю, помилка p2563 і контролю параметрів тиск наддуву не досягне цієї мети завжди параметри порту, положення клапана egr, 128% і перебувати завжди дивилася на це значення
Між тим, відключити, розблокувати і очистити egr. Карта оригінальна ?
спробуйте закрити egr з листа, якщо так добре потім знімаєш, і від управління, і ви на місці.
уго ---- президент A.E.P.
Відключити egr і подивитися, якщо це заклинило у відкритому.
через деякий час зніму і подивлюся, яке положення системи рециркуляції ог і я оновлю
я б сказав левін остаточно....дають тільки проблеми.....якщо можеш, зроби це вручну це займе менше часу, та шапки з аркуш....і витрачаєш мало![]()
egr працює не блокується, але якщо діагноз активний компонент не рухається електрична частина згоріла чи завод ? має 5-контактний роз'єм цей egr живлення, щоб спробувати його на стенді, які вони?
Перевірив всі труби, депресії які прибувають до турбіни, і я помітив, що від електромагнітного клапана, що управляє депресії це залишається незмінним, якщо на холостому ходу двигуна, що прискорення в той час як повинні змінюватися так?
на хром мені довелось мати проблеми ерг, замінена механік, але продовжував давати помилку.....ви і виявили, що залежить від того, чи є електричні проблеми, і ви і вибрали менше зло.....відмова електроніки.....звичайно, знати причину і правильно, але в моєму випадку час було туго....в іншому випадку я волів би, принаймні, дізнатися причину відключення
Зупинити eletrovalvola Наддуву не працює на цій машині. Проблема, здається, як втрата preassione, щоб перевірити всі шланги і патрубки. Інтеркулер
Натискання на клапан з манометром.
Терпіння і чеснота сильних..