Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 69

Обговорення: ecm titanium

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44

ecm titanium

привіт, хлопці, мені потрібно декілька порад про те, як використовувати ecm titanium. і кілька місяців се читаю різні форуми, але там я на кпп дуже якщо хтось мені тільки рада, щоб почати я буду радий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    здравствуйте, я припускаю, що ти вже у володіння програми в питання...
    Для того, щоб працювати, ви повинні спочатку завантажити файл оригінального автомобіля, потім автоматично почнеться пошук у базі даних ecu ж, як ваша, в якій, однак, карти, які вас цікавлять, вже були ідентифіковані фахівцями. Потім ви можете відкрити інший файл змінений в тій же ecu для того, щоб порівняти два файли.
    Коли база даних буде визначений ебу такий же, як ваша, в якій карти були визначені, то ви побачите список всіх доступних карт, але будьте обережні, не завжди вірні, так що будьте обережні.
    Одного разу ви прийшли до карт, ви можете вибрати, чи слід відображати в 2d, 3d або в табличному вигляді, і ви зробили.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    привіт, не так вже й важко використовувати, всі частини вихідного файлу ecu, який вас цікавить відкрити, як він сказав, andrea1 і я знайти драйвер завантажується і у вас є карта далі, рекомендую перегляд у табличній формі до початку, щоб потім перейти в 2d, що це набагато більш докладний. завжди перевіряти перед збереження зміненого файлу, контрольна сума правильна програма.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44
    як андреа програму ми вже.. xo x боячись зробити тільки нісенітниця, як змінити дані, то я не знаю, се розрахунок я повинен зробити x збільшити коней.. насправді я використовую ваш рада використовувати таблицю...хо я занадто налякані, я думаю, що гра буде трохи нормальний...
    а, хлопці, велике спасибі х поради

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    повинно бути, на початку це нормально, страх помилитися є завжди, але поступово ти побачиш, що ти навчишся робити різні тести. навіть якщо тебе я не зможу дати файл мод автомобіля, що вас цікавить, починаєш розуміти, порівнюючи їх, різні зміни, щоб зробити.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44
    Сьогодні я зробила 2 тести і вони жахливо... машина після Ке потягнув andavani на захист понад 120 nn ходив

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    мій ocnsiglio покладені на тренера і після по мірі відкрити файл і вкрасти корабель!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав s.tuning89 Visualizza Messaggio
    Сьогодні я зробила 2 тести і вони жахливо... машина після Ке потягнув andavani на захист понад 120 nn ходив
    Ви не можете пояснити, як зіставити в 2 рядки. Ви повинні читати і перечитувати всі теми вже існуючі на форумі, шукайте, насамперед, тим, присвячених вашої машини. Ви обов'язково знайдете необхідну інформацію про те, які карти міняти, щоб перші і як incrementarle. Але тобі доведеться зробити кілька спроб, щоб зрозуміти, як краще використовувати ваш двигун. Ви завжди можете розмістити крок за кроком свої мод, що хто-то, безумовно, дасть їм рішення.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    borgomanero
    Повідомлення
    44
    Ви праві. Xo тепер я зробив інший запису, і зробив деякі поліпшення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    привіт s.тюнінг я думаю, що в сторони навчитися використовувати sw для зміни як ecm повинен мати принаймні один принцип роботи ecu,як працюють карти і т. д.,по-моєму, це добре на початку наслідувати раді carlo abarth, і принаймні, дивлячись на мод, зроблені, зрозуміти їх експлуатації і, що означає, що зміна

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •