Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207

читання значень фази на бензинові двигуни

Привіт всім.

Кілька днів тому, на жаль, я був змушений зробити розподіл на clio моєї супутниці.
    Гірке відкриття, що попередньої фази було зроблено погано, може бути кілька градусів вище, ніж у специфікації, оскільки довідки ділянки на осі розподільного валу, було не ідеально, але трохи зміщений в напрямку проти годинникової стрілки, принаймні один зуб.

Насправді приводиться в рух, особливо в холоди немає і ніколи не було ну і часто виїжджав на 3 іноді навіть в 2 на 1-2 секунди, щоб потім повернути на слух регулярно.
    Мені сказали, що залежить від 2-х впускних клапанів спалених потім голову переробляти.

Двигун і завжди був вимкнений, і звідси перепризначення збільшившись на кілька процентних пунктів.
    Я маю на увазі покласти на комплект гейтс і побачив, що там був ще насос acuqua новий.

Знову добре в автономному режимі посилання на осі розподільного вала фази двигуна змінився буквально день і ніч, ходить у два рази більше, ніж раніше, і, безумовно, більш продуктивний і холодний курить менше, що віднести до якоїсь лямбда-зонд несправний, і до діагнозу механіка, який перевіряє....45€, щоб сказати мені, море речей, неточної!

Загалом, все для того, щоб все правильно зібрав і щільно з динамометричним ключем, що від специфікації і використання транспортира, як потрібно, щоб зібрати на болотній на вал двигуна.

Тепер мені цікаво, якщо я можу якимось чином або з delhpi або з wow в whurt побачити вирівнювання ділянки, як для групи vag.

Заздалегідь дякую за увагу.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    який тип упорскування збирає?напів-фаз газорозподілу? газорозподілу?
    якщо підключити датчик на осі розподільного валу(фаз) в теорії з діагнозом, ви можете перевірити терміни...
    якщо датчик розподільного валу відсутній(напів-фаз або full group навіть єдиний спосіб встановити розподіл з максимальною точністю на пам'ятки..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    привіт манро....дійсно, я зробив дійсно дурне запитання....тому що сьогодні вранці мені дзвонить клієнт, якого я зробив scodifica всього.

Я кажу про спис ypslon 2002 року....і двигун результат по фазі, та з параметрами все в жахливому стані.

За словами механіка, була моя вина ivece був він, що він зробив неправильно фас насправді я приніс від іншого, що вам потрібно від мене, і в даний час в числі повернувши правильну фазу.

В clio, 2001 рік 16 v не існує яких-небудь датчика на осі розподільного вала, ні усередині розподілу, отже, тільки так, і, як ви запропонували.

Роботу, яку я виконав з успіхом, тому що, як пояснив я знайшов посилання на осі камери і на папері, дострокове зуб насправді не так добре, щоб причини, за словами механіка, що він бачив, пояснити.

це і суто недосвідченість!....та ладно ....з іншого боку, не механік .

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •