Привіт всім.
Кілька днів тому, на жаль, я був змушений зробити розподіл на clio моєї супутниці.
Гірке відкриття, що попередньої фази було зроблено погано, може бути кілька градусів вище, ніж у специфікації, оскільки довідки ділянки на осі розподільного валу, було не ідеально, але трохи зміщений в напрямку проти годинникової стрілки, принаймні один зуб.
Насправді приводиться в рух, особливо в холоди немає і ніколи не було ну і часто виїжджав на 3 іноді навіть в 2 на 1-2 секунди, щоб потім повернути на слух регулярно.
Мені сказали, що залежить від 2-х впускних клапанів спалених потім голову переробляти.
Двигун і завжди був вимкнений, і звідси перепризначення збільшившись на кілька процентних пунктів.
Я маю на увазі покласти на комплект гейтс і побачив, що там був ще насос acuqua новий.
Знову добре в автономному режимі посилання на осі розподільного вала фази двигуна змінився буквально день і ніч, ходить у два рази більше, ніж раніше, і, безумовно, більш продуктивний і холодний курить менше, що віднести до якоїсь лямбда-зонд несправний, і до діагнозу механіка, який перевіряє....45, щоб сказати мені, море речей, неточної!
Загалом, все для того, щоб все правильно зібрав і щільно з динамометричним ключем, що від специфікації і використання транспортира, як потрібно, щоб зібрати на болотній на вал двигуна.
Тепер мені цікаво, якщо я можу якимось чином або з delhpi або з wow в whurt побачити вирівнювання ділянки, як для групи vag.
Заздалегідь дякую за увагу.