Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74

Збільшення Інтерполяції

Доброго ранку всім , я хотів би отримати деякі роз'яснення про функції інтерполяції і т. д., синиця. зараз у мене всі карти здійснюється з кроком у відсотках всі рівні , але я помітив, що багато картографи не працюють, так і йдуть, щоб розподілити в порядку зростання прирощення хотів.
    Що думаєте ? вас, як збільшити ?
    заздалегідь спасибі

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    ті, хто використовує унікальний метод для всіх карт помиляється, на мою думку. кожен блок має свою логіку і, отже, його спосіб бути оброблений

робота на відсоток робочих місць, бестактны, хто або не вміє робити, або не має часу або бажання, щоб зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Інтерполювати дев'ять важко, якщо ти з доказів, я прекрасно розумію, як працює

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    спасибі величезне за цінні відповіді приблизно, що відсоток збільшення на може прибути на дизельне паливо водити ?? починаючи з 1500 об / хв і 50 навантаження ? завжди з допомогою інтерполяції від 10% до 20 /22 %, очевидно, варіюється від двигуна до двигуна, але це мені потрібно для того, щоб зрозуміти момент, коли це межа безпеки, скажімо...
    заздалегідь спасибі

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Ви повністю праві, логіка.
    У interpolazone на час вприскування використовується для робіт, безцеремонно і грубо. Ви повинні розуміти, що це не load ne оборотів в хвилину

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    дякую, але не могли б ви бути трохи більш ясно? в якому сенсі помилка логіки? є розрахунок зробити для того, щоб знайти потрібну кількість палива? чи можете ви дати мені кілька порад? заздалегідь спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    якусь пораду? будь ласка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    У час вприскування, тиск в рампі і мм3 і в будь-якому випадку залежить від типа ебу потрібно читати осей. Для того, щоб зробити хорошу роботу, ми повинні розрахувати, скільки градусів було до мертвої точки, так що ви можете зробити це Тривати час вприскування nn більш ніж на 10 градусів після вмт

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    спасибі, хлопці..***** і я можу вирахувати градусів вперед?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Що ecu йде мова?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення