Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Німеччина
    Повідомлення
    256

info на no lift shift на med17 групи vag

Привіт всім. Хтось із вас зробив вже досвід роботи з no lift shift і launch control? і як обробити його за допомогою titanium.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Привіт, подивіться, що це розділ, де розмістити відповіді....не для того, щоб задавати питання. Дивіться, якщо ви можете рухатися, якщо немає він починає забруднювати цей новий розділ.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    змінити назву і перенести обговорення в розділ підходить,в будь-якому випадку, ми вже робимо це зміна.
    Востаннє редагувалось admin; 11-02-2016 до 18:26
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    25
    я дуже зацікавлений в no lift shift на med17 !!
    але це зруйнує щось, вимикаючи струм в цьому випадку?
    до кого я можу звернутися, щоб отримати це рішення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Fede87 Visualizza Messaggio
    я дуже зацікавлений в no lift shift на med17 !!
    але це зруйнує щось, вимикаючи струм в цьому випадку?
    до кого я можу звернутися, щоб отримати це рішення?
    Зв'яжіться з сервіс онлайн-форумі, і ти спокійний. Для того, щоб зв'язати цікавість, що буде, тому що для мене це невідомо, принаймні, з таким іменем

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Дозволяє перемикати передачі, не здаватися прискорювач..
    Для того, щоб фракція змінилася ecu ріже струм на двигун і відбувається зміна в більш швидкий спосіб..як з dsg(враховуючи, що ми говоримо про групи vag), що з ручною коробкою передач..
    Довго йти з цієї системи,особливо з каталізаторами орі незгорілого бензину, який приходить в кет ламає їх ...
    Карен металевих самий мінімум...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Здрастуйте, читала ваш пост і у мене виникло питання щодо цього трохи не по Темі, враховуючи те, що я кажу про групу' Fiat. Я сподіваюся, що манро або хтось інший підготував знаєш і хочуть, перш за все, відповісти. Моє питання полягає в наступному : у delta 1.6 з кондиціонером, литими дисками і роботизованою коробкою,якщо я тримаю його вниз, при перемиканні двигун все одно не набирає обертів, у ту частку часу( має no lift shift серії з-за курсу? ),зазначивши, однак, коли зіставляється, що в деяких умовах двигун між замінами, а інший може піднятися обертів зустрічаю автомобіль, який sfrizionamento на кілька миттєвостей.Серії цього не станеться. Так от питання :з чого народжується ця sfrizionamento? Екю, ця функція no lift shift і йде пристріляти? Або це блок управління коробкою передач, який обробляє це? Мені дуже цікаво знати.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •