Результати 1-8 з 8

Обговорення: V54 boot edc15c7 стилус

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54

V54 boot edc15c7 стилус

Привіт всім!!!! Вчора, маючи edc15c7 в стилус я вирішив спробувати прочитати її до школи з допомогою galletto v54. То я відкрита, я підключив харчування pin 12v 4 і 58 негативний pin 1 Kline (півник називається iniection)pin 48 провід завантаження сірий l я застряг на 24 pin flash. Я вибрав Bosch Micro 1 400 boot flash mode c167. Завантаження не йшов, я намагався всіма способами. Зрештою майже випадково я спробував відключити зарядний пристрій і riattaccandolo на місці, використовуйте перемикач, і він працював, читав, і написано без проблем і без отпаять нічого.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    20160322_153703.jpg тут фото посилання на пін-код 24. Я спробував відкрити роз'єм і насправді перемикач не забирає l харчування-це за те, що не так

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    42
    Але edc 15 boot

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Якщо не з'єднайте пін-код 24) читайте, чому залишається активною у черзі, якщо немає, я також читав, що можна отпаять в e2p на спині, але так швидше

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав DavideO Visualizza Messaggio
    Якщо не з'єднайте пін-код 24) читайте, чому залишається активною у черзі, якщо немає, я також читав, що можна отпаять в e2p на спині, але так швидше
    Насправді деякі інструменти не в змозі заблокувати іммо в boot і потрібно отпаять в e2prom..
    якщо ви обладнання і у вас є необхідні знання dissaldala і повторити читання...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2015
    Повідомлення
    54
    Я відкрив пост, так що, якщо він має статися з ким-то не було в силах з-галло, можете спробувати перевірити перемикач, який в моєму випадку було те, що, не будучи прикріплені до позитивних виходячи з блок живлення не робив, починаючи з завантаження! Звичайно r5 так це блок управління, для практики час я займався рахунку купити паяльна станція і зробити деякі випробування! Мені було цікаво, якщо ебу стилуса scodificata може зробити, починаючи 147 просто щоб побачити, якщо вона йде..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я, наприклад, читати, туристичне ті блоки, dissaldo завжди e2p, в одну мить але це не погано.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    13
    Citazione Спочатку Написав DavideO Visualizza Messaggio
    Привіт всім!!!! Вчора, маючи edc15c7 в стилус я вирішив спробувати прочитати її до школи з допомогою galletto v54. То я відкрита, я підключив харчування pin 12v 4 і 58 негативний pin 1 Kline (півник називається iniection)pin 48 провід завантаження сірий l я застряг на 24 pin flash. Я вибрав Bosch Micro 1 400 boot flash mode c167. Завантаження не йшов, я намагався всіма способами. Зрештою майже випадково я спробував відключити зарядний пристрій і riattaccandolo на місці, використовуйте перемикач, і він працював, читав, і написано без проблем і без отпаять нічого.
    i confirm that it works good

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •