Результати 1-5 з 5
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    17

Audi a1 tfsi bosch med17.5.5. Заблокований

Добрий день!

сьогодні у мене хороша робота, щоб зробити, щоб мій друг, який, незважаючи на йому перегородили l ECU свого автомобіля, girnar трохи в інтернеті я читав, що цей ЕБУ bosch med17.5.5. ви можете читати і писати тільки в TRICORE, тепер, я прошу вас, ветеранів, не могли б ви допомогти з з'єднання, щоб спробувати відновити l' ecu!!!!! було б приємно візитка вирішити проблему ;-) ;-) вам слово

p.s. використовую інтерфейс кесс!

НОВАЧОК L'avatar di Ciuffodicuoio
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    9
    Привіт, якщо хочеш, я додаю схему підключення до ебу med 17.5.5 в tricore, щоб їх можна легко простежити pin для підключення...
    VAG_MED17_5_5_PROT8_Int_CAN_DE.jpg

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    provabilmente також потрібно обладнання. дуже, мабуть я пас
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Romanoalessio Visualizza Messaggio
    Добрий день!

сьогодні у мене хороша робота, щоб зробити, щоб мій друг, який, незважаючи на йому перегородили l ECU свого автомобіля, girnar трохи в інтернеті я читав, що цей ЕБУ bosch med17.5.5. ви можете читати і писати тільки в TRICORE, тепер, я прошу вас, ветеранів, не могли б ви допомогти з з'єднання, щоб спробувати відновити l' ecu!!!!! було б приємно візитка вирішити проблему ;-) ;-) вам слово

p.s. використовую інтерфейс кесс!
    насамперед, не бачу причин, щоб запитати підключення на форумі, якщо у вас інтерфейс також повинен мати схеми підключення, проблеми, як сказав legendaryslave, якщо ваш інструмент робить це автомобіль, в іншому випадку це марно є посилання, (що в будь-якому випадку ти не можеш ще побачити), а потім починає контролювати, якщо ви в змозі зробити, у цьому випадку, ви будете в аркуші довідки, який допоможе вам посилання і тоді ви повинні прочитати, коли прочитаєте, то дуже ймовірно, що файл пошкоджений, де взяти оригінальний файл, добре? від форуму ви не можете все ще завантажити його і файл не так легко знайти, тому, перш ніж пуститися в це підприємство (для того, щоб зробити гарний малюнок) оцінює всі шанси досягти успіху, і не моя порада, але щиро.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    я згоден з ugoboss.....якщо ваш програміст не може зробити вас взяти galletto master v54, що все робить спокійно.
    Рада, щоб не зробити гірше і втратити завантажується якщо не та вже було втрачено в попередніх "роботи" не твої, ти зробити роботу людину більш практичним і, перш за все, що знає, що він робить.
    Якщо попросіть допомоги, щоб посилання, я думаю, що ти поняття не маєш, що твориш.

Як сказано в інших постах, схеми три кнопки, і не має ні найменшого уявлення про те, що ви робите

Пробач, якщо я трохи жорсткий....

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •