Привіт всім,
прилад Galletto V54 і quanrdando fgtech-driver-list-car.pdf є ця машина Bosch M 1.5.5 і здається, що можна прошити, а потім завантажувати, редагувати і потім навантаження на блок управління, так?
Привіт всім,
прилад Galletto V54 і quanrdando fgtech-driver-list-car.pdf є ця машина Bosch M 1.5.5 і здається, що можна прошити, а потім завантажувати, редагувати і потім навантаження на блок управління, так?
Від серійних не робиш цього..
Виходить, поставивши ебу в boot mode..
супер, так що я повинен поставити в режим "boot mode", це не те, що ти любиш цю процедуру, однак якщо ви робите так...
підключається так?
KLine = P11
-12V = P23, P29, P33
+12V = P8, P17, P18
Пін-код 10 = Boot Mode (GND)
https://static.*********performance*...1398466752.jpg
я щось сплутав, я сподіваюся, що ви бачите
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 30-11-2016 до 09:50
pin-код 10, йде на +12в
у цьому форумі є правила, які я раджу прочитати і між правила, згадані тут і голос не вставити посилання на зовнішні сайти, і для того, щоб вставити матеріал є і розширені функції, що дозволяє прикріпити те, що ви хочете, що потім можуть побачити тільки ті користувачі, які мають понад 80 повідомлень, дякую за співпрацю.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я повернувся
Отже, після зупинки я відновив роботу, маппінг, я підключення до ебу половинку на 156 1.8 TS, щоб зробити навчання і уникнути блокування.
З програмою я зайшов і читаю на Sx 4 клавіші:
-Дані по ECU
-Читати Файл (не кликабельна)
-Написати Файл
-Вихід
Читаю HW і SW, i кмт шляху, дата, відображення і скільки разів була зіставлена.
Тільки те, що я читаю дані, але файл не можу, ебу не переходить в режим ЗАВАНТАЖЕННЯ, незважаючи на положення відповідних готівкових грошей, перевірка pdf-файлів, присутніх в Пір'ї я повинен також відкрити блок і припаяти білий провід в певний pin-код, мені потрібно зробити так?
Моя мета буде завантажити дані, редагувати карти і покласти на іншу, щоб потім використовувати його, кілометрів, хотілося б їх не чіпати, якщо щось йде не так я завжди мій оригінальний...
я копіювати вставити дані та відповідні зв'язки для ODB, що, підключивши його до BDM
Bosch HW: 0261204732
Bosch SW: 1037359282
Fiat HW: 46554831
ECU не кодується
Макс М: 202134.55 км
Дата прогр.: 19-08-1998
Макс Оборотах: 7320
Програмування: 1
Помилки Crc: 0
хоча ми завжди там, я не хочу в ньому для того, щоб завантажити файл...
беру файл з 156 1.8 в інтернет і працювати над цим?