ragzzi у мене опель 1.7 дизель, що не на максимум і вимикається в діагностиці з'являється помилка p0251 я думаю, це блок управління, або краще, зварні шви всередині, що є і якийсь інший контроль, що я повинен зробити, перш ніж видалити його?
ragzzi у мене опель 1.7 дизель, що не на максимум і вимикається в діагностиці з'являється помилка p0251 я думаю, це блок управління, або краще, зварні шви всередині, що є і якийсь інший контроль, що я повинен зробити, перш ніж видалити його?
безумовно, це блок управління двигуном, зняти, відкрити і, якщо немає опіків очевидні переробити всі зварні шви, багато разів поновлюється.
уго ---- президент A.E.P.
підтверджую....минулого місяця у мене було щось робити з цією проблемою.....не просто переробити зварні шви, мені довелося зняти старі на роз'єм і кінцеві потужності.
після перших зварних швів і ділила мене і повернулася через кілька днів у евакуатор, тому що їх було зупинки в дорозі.
Я видалив і я помітив, що один з зварних швів імплантатів була розділена....я видалив всі старі і переробив з нуля.
рекомендую вам використовувати станцію в пістолет для розпаювання.
Виправлена зняла блок, і я зробив ремонт від фахівця, замінити деякі компоненти в додаток до зварювання, і матч спасибі, хлопці