Результати 1-5 з 5
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207

від'єднайте акумулятор smart four four для централізованого ремонту

Привіт всім.
    У мене подив з smart four four дизель 2006 року з ручною коробкою передач, що мені треба піти, щоб зробити ремонт на централізоване.

проблема в питанні, а що в діагнозі не мають помилок, але якщо ви натиснете на кнопку ключ, щоб відкрити або закрити замок клацання, 2 реле, коли один я, думаю, дверей та іншої капот.

Я вже знайшов проблему, але, звичайно, для того, щоб розібрати всі і перевірити на несправності і відремонтувати його треба від'єднати акумулятор.

Мені було цікаво, якщо, від'єднати акумулятор і повісив трубку, я можу знайти з тією ж проблемою, що і з акпп, і як часто, і необхідно повторити вирівнювання.

Це з ручною коробкою передач, мені було цікаво, якщо я не знайду з якоюсь подібною проблемою.

Я повернуся до тих, хто має більше досвіду видно, що це ніколи не зробив це, маючи невеликий досвід, я обробив якийсь мерседес, який я очікував подібних проблем, але, на щастя, все пройшло добре.

я дякую тим, хто може дати відповідь, тому що якщо б не обладнання, не його дотику.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Здрастуйте, проблема вирівнювання обмін відбувається, очевидно, тільки на акпп і не завжди...наскільки я знаю, не повинно бути проблем,я працювала з Smart forfour я відключив батареї і не пам'ятаю, щоб ніколи не було нудно...для безпеки, зачекайте кілька інший відповідь, але я б сказав, іти тихо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Здрастуйте, йосип, дякую вам за відповідь.
    Я зробив деякі дослідження, і здається, що кілька разів, коли зрозуміли, що втрачають вирівнювання картини.
    Насправді, перш ніж почати, я хотів би прояснити це.
    Якщо я повинен мати це нещастя я повинен знати, як рухатися.
    Я ніколи не повернуто електронний пристрій відремонтувати або nelke тих же умовах, з якими
    я й прибув.
    Для версії з автоматичною коробкою передач я знав, що іноді трапляється, і саме мені цікаво
    Якщо ці.
    І мій золотий шанс....якщо вирішити цю проблему, я отримаю роботу в річки, і в цей момент ви
    тому на серйозний крок в інвестиції вище.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Якщо ви можете бути корисні, я їх зробив кілька, і в мене не було цих проблем Може бути.. **** але поки немає ніяких проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    ок, спасибі за допомогу в будь-якому разі цим вранці я пішов, щоб забрати його і не взяв, тому що це не входить в діагностику, не надходить струм до розетки і трохи я очікував.

так що забрати на наступному тижні, тому що мені потрібен час, щоб розібрати всі.

буду тримати вас в курсі, як тільки знайду несправність або, якщо у мене будуть проблеми.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •