привіт, мене станеться щось дуже дивне на цій ecu siemens sid803, встановлена на peuget 307 20hdi я йду x читати ecu з bdm і майже до кінця читання видає помилку і зависає neache більше, але повторюю машина в читання, що може бути ?
привіт, мене станеться щось дуже дивне на цій ecu siemens sid803, встановлена на peuget 307 20hdi я йду x читати ecu з bdm і майже до кінця читання видає помилку і зависає neache більше, але повторюю машина в читання, що може бути ?
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся
дивно ,я то легкова машина, і я зробив багато експериментів , якщо не частина машини, а також на читання bdm зависає, не хотів би я, що у вас пошкоджений ебу або пошкоджений e2p
все, що інструмент ви читаєте?
на усунення помилок?
якщо не пі? ? легко пошкоджений файл, якщо немає, пояснює помилку в читанні, хоча, мені здається, дійсно дивна річ,спробуйте змінити bdm
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Щось дуже ненормальне і помер ебу ? У будь-якому випадку робити id ви можете писати в інший файл
хлопці вирішена припій стрип-ходив, щось коротке, може бути, в bdm все одно спасибі х допомога
Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся
привіт всім, я намагаюся прочитати sid 803 ford c-max 2.0 tdci, яку я врятував для нас практиці,у мене перо проблеми з читанням одного і того ж,я знайшов з допомогою мультиметра контакт 1 (вгорі зліва, маючи ecu під кондуктор з spinottiera до мене...підключивши за посиланням, але я навіть не можу зробити id...у мене живлення від гребеня як повідомляється в документах, розміщених на пір'ї, але нічого не виходить...я забув, маючи адаптер діма 8 наконечники пружини я залишив порт bdm пара ділянок не підключений", тобто нижня завжди в залежності від положення першого.Де я роблю не так??
Гаразд, хлопці, сьогодні ввечері відправлю, як тільки повернуся з роботи
фото ecu.rar ось фото,посилання, навіть якщо в перший момент я підключив всі schedini пружину, залишивши дві порожні ділянки вниз, в той час як у фотографії були порожніми ті, які згори (з боку контактів 1. Я починаю думати, що це якийсь oroblema в schedino але я до сих пір не знаєте, як зробити посилання на різні ecu