Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 26

Обговорення: проблема sid 803 peuget

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186

проблема sid 803 peuget

привіт, мене станеться щось дуже дивне на цій ecu siemens sid803, встановлена на peuget 307 20hdi я йду x читати ecu з bdm і майже до кінця читання видає помилку і зависає neache більше, але повторюю машина в читання, що може бути ?
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    дивно ,я то легкова машина, і я зробив багато експериментів , якщо не частина машини, а також на читання bdm зависає, не хотів би я, що у вас пошкоджений ебу або пошкоджений e2p
    все, що інструмент ви читаєте?
    на усунення помилок?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    якщо не пі? ? легко пошкоджений файл, якщо немає, пояснює помилку в читанні, хоча, мені здається, дійсно дивна річ,спробуйте змінити bdm
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Щось дуже ненормальне і помер ебу ? У будь-якому випадку робити id ви можете писати в інший файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    хлопці вирішена припій стрип-ходив, щось коротке, може бути, в bdm все одно спасибі х допомога
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    привіт всім, я намагаюся прочитати sid 803 ford c-max 2.0 tdci, яку я врятував для нас практиці,у мене перо проблеми з читанням одного і того ж,я знайшов з допомогою мультиметра контакт 1 (вгорі зліва, маючи ecu під кондуктор з spinottiera до мене...підключивши за посиланням, але я навіть не можу зробити id...у мене живлення від гребеня як повідомляється в документах, розміщених на пір'ї, але нічого не виходить...я забув, маючи адаптер діма 8 наконечники пружини я залишив порт bdm пара ділянок не підключений", тобто нижня завжди в залежності від положення першого.Де я роблю не так??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    привіт всім, я намагаюся прочитати sid 803 ford c-max 2.0 tdci, яку я врятував для нас практиці,у мене перо проблеми з читанням одного і того ж,я знайшов з допомогою мультиметра контакт 1 (вгорі зліва, маючи ecu під кондуктор з spinottiera до мене...підключивши за посиланням, але я навіть не можу зробити id...у мене живлення від гребеня як повідомляється в документах, розміщених на пір'ї, але нічого не виходить...я забув, маючи адаптер діма 8 наконечники пружини я залишив порт bdm пара ділянок не підключений", тобто нижня завжди в залежності від положення першого.Де я роблю не так??
    Завантажити фото?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Завантажити фото так, принаймні, буде простіше вам допомогти ��

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Гаразд, хлопці, сьогодні ввечері відправлю, як тільки повернуся з роботи

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    фото ecu.rar ось фото,посилання, навіть якщо в перший момент я підключив всі schedini пружину, залишивши дві порожні ділянки вниз, в той час як у фотографії були порожніми ті, які згори (з боку контактів 1. Я починаю думати, що це якийсь oroblema в schedino але я до сих пір не знаєте, як зробити посилання на різні ecu

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •