Результати 1-4 з 4
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    13

Aprilia Atlantic 500 не спринт 2003 року

Привіт всім, мені потрібна ваша допомога, для іншої половини хто знає, якщо я з вашими знаннями, допоможи

У максі-скутер aprilia atlantic 500 НЕ спринт 2004 року

я хотів би підключитися до ебу, щоб читати, якщо є помилки і коригувати було мінімальним, що ніколи не варто

Знаєте, що я повинен підключити (кабель) і з якою програмою, і де його знайти?

заздалегідь спасибі, хлопці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Citazione Спочатку Написав cpcermaz Visualizza Messaggio
    Привіт всім, мені потрібна ваша допомога, для іншої половини хто знає, якщо я з вашими знаннями, допоможи

У максі-скутер aprilia atlantic 500 НЕ спринт 2004 року

я хотів би підключитися до ебу, щоб читати, якщо є помилки і коригувати було мінімальним, що ніколи не варто

Знаєте, що я повинен підключити (кабель) і з якою програмою, і де його знайти?

заздалегідь спасибі, хлопці
    Здрастуйте, подивіться мінімум не потрібно підключати діагностику регулюється вручну і потім я не думаю, що скутер, що мені потрібна діагностика, щоб зрозуміти різні дефекти ...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    13
    Привіт carfree, дякую за відповідь.
    Це менше, він також регулює із засувкою regoalzione клапан групи в ін'єкції.
    Але в керівництві там написано, не чіпайте засувку, але регулювати значення мінімум палива.

Я намагався підключити до діагностики, тому що в мене датчик (датчик витрати повітря) на групу дросельної заслінки, що на вашому комп'ютері приладовій панелі мені не більше значення, ніж середня витрата і миттєвий.
    Але це не дає мені помилки ебу.Для цього я хотів би підключити діагностику, щоб зрозуміти, чи було це проблема датчик витрати повітря або приладовій панелі (перед cmonstare все)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Якщо у вас є цей датчик і також нормально, що в тебе двигун вправила
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •