Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 28
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

проблема корекції контрольної суми marelli opel

Привіт, хлопці у мене проблема з корекцією контрольної суми, ecu opel MJD 602.M1 HW03D/3324-M157 для opel meriva,не можу обчислити контрольну суму, ні з допомогою ecm допомогою winols і я не розумію, чому,півник, мене не виправити,додаю файл орі і mod, якщо хто-небудь може дати подивитися або пояснити, чому я з цією проблемою тільки на цей файл досі.спасибі всімmerivaNoDpf_Flash.rar

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    привіт, я перевірив, файл був змінений і cks, мені його на місці.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Іван, я намагався виправити це з winols, і я зробив зберегти, може бути, я виправив, а я не зрозумів? Зараз спробую записати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Ні, це не правильно cks.... але чому ти говориш, що півень ти його не виправляє? Я не розумію.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я підтверджую, що мені теж на opel Meriva півень не виправляє (bdm) і т. д. навіть. Для winols ви мене правильно, написав і все ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    привіт, я перевірив, файл був змінений і cks, мені його на місці.
    У вас є терпіння, щоб пояснити, як ти можеш перевірити, якщо cks на місці. Я зрозумів тільки, що повинна бути компенсація прирощення і декремента в карті, спробуйте на файл з модом, тільки кілька біт я прийшов до цього висновку, але із повну карту, як це зробити? яка це жарт ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Добрий вечір, перевірте файл, але winols мене поправляє так.
    Було б цікаво зрозуміти, як розпізнати реєстрації правильно, де неправильно, як просить errecinque.
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Хлопці, проте після повідомлення Ugoboss я пробував писати в файл, і все йшло добре,я поясню, моє питання, де він народився :
    Коли я пішов, щоб написати файл півень попередив мене, що не міг виправити контрольну суму, і тому я спробував з ecm і winols....останнє мені 2 по контрольній сумі,звідси легко виправити або, принаймні, я думаю(не знаю, добре використовувати winols) і натискаю кнопку зберегти. Коли я йду в пошук і filebcon реєстрації змін не знаходжу, а знаходжу тільки один файл і, чесно кажучи, не думала, що ви зробили зміни в реєстрації. Ймовірно, він перезаписується на старий, а я і не помітив...підтверджуєте? При збереженні з та я у верхньому ліво-winols не створює новий файл мод, але застосувати на файл у використанні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Я теж не є експертом у використанні winols і мені теж, здавалося, нічого не виправити, коли завантажується ваш файл, хоча спочатку я говорила, 2 контрольні суми, щоб виправити... Тоді я взяв один з бітів, що ти приніс в 0, я поклала його назад на 1 і winols вимагав, щоб виправити контрольну суму (підтвердження), то я приніс біт 0 і експортований файл. Як результат-файл, який я виклав.
    На ваше питання я не можу відповісти з абсолютною впевненістю, що варто спробувати.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    errecinque ,я не зробив нічого більше, ніж дати в їжу змінений файл в winols, який сказав мені, що був на місці, я думаю, немає нікого, хто може побачити, якщо cks-файл на місці, на око
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •