Добрий вечір, я новачок з rimappature, щоб спробувати у мене є punto 1.3 multijet 2012 року з ебу Marelli mjd8f3 , почитати трохи в інтернеті я зрозумів, що він робить це тільки для jtag . Я намагався у різні документи в pdf, що мені дали з програмним забезпеченням, але, на жаль, блок управління, береться до уваги їх бачу по-різному й досі мені вдалося виявити тільки двері для того щоб зробити з'єднання . Люб'язно хтось, хто вже мав справу з цим типом ебу, може допомогти, може, приклавши деякі схеми про те, як зробити посилання. Моє програмне забезпечення galletto v54 , я намагався шукати в інтернеті, але я не знайшов багато з цього я вирішив написати сюди . Дякую тих, хто витратить трохи свого часу, щоб допомогти мені в цьому підприємстві для мене на мить arduino ������
півник у бд, робить читання віртуального файлу
що то змінити
і повторити згодом в бд
я зробив кілька
для безпеки я завжди роблю резервну копію кодування форсунок
завжди з півник, але мені це ніколи не подається
потім, якщо ви хочете зробити jtag,
схема проводки у вас :
пошук FGTech_JTAG_MPC55xx_User_Manual.pdf в папці DOCUMENTS_NEW_TOOL, що знаходиться в
іншу папку Fgtech
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-12-2016 до 10:31
Дякую за відповіді , тоді спробуйте ще раз підключити в obd ( на вас голос marelli mjd 8f3 або ж відкрити їх з іншого типу Marelli ? ) у разі нагадай, що я можу зробити, я в j-тег беру класне керівництво в pdf ( який в даний час пошук у папці "документи") у випадку, якщо я читаю в j-теги можуть автоматично переписати завжди в j-тег правильно?
Зображення, яке ви надіслали, не можу побачити, на жаль
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-12-2016 до 10:31
Добре, дякую, завтра, як я один хвилину ****** спробую ще раз , на жаль в майстерні час ****** протягом тижня я дуже мало на ці речі, я намагаюся у вихідні, а буду тримати вас в курсі
На жаль, у мене в наявності цей тип ебу, тому що у мене є автомобіль, який йде на злам і тому я користуюся цією можливістю, щоб зробити досвід, я можу читати і писати в jtag? Або, у разі подальшого докази я можу змінити спочатку зберігати і завантажувати з бд?