Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    12

Як прочитати пін-код 2 fiat.

Привіт хлопці, у мене проблема з моєї Точки. Я втратив card code і у мене тільки один ключ. Я хотів би дублювати другий ключ з інструмент SBB але мені потрібен пін-код. Хто-небудь може пояснити в деталях, як це зробити? Що потрібно для того, щоб отримати пін-код 2 і з, які інструменти або програми? Я півник v54, але я новачок і не знаю з чого почати. Заздалегідь дякую 👍👍😉.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    У продажу є інструмент, який читають у послідовний e2p 93lc66b присутній у бодрум ,в іншому випадку з програміст упа або подібного отпаять можна читати і з невеликої програми, або інший інструмент, який дозволяє запрограмувати інший ключ закінчите роботу, отримуючи також pin-код, який вам потрібно з діагностики присвячена активувати новий ключ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    12
    Спасибі Готелю, у мене SBB програматор ключів. Я закон іммобілайзер, але мені не каже пін-код 2. Сказати, що інструмент через послідовний порт може читати такий код? Я новачок, і я не хочу ризикувати зараз отпаять пам'ять, від тіла, щоб прочитати його, і тому, що у мене немає інструментів. Поговоримо про code 2, якщо ти Знаєш, що це за інструмент такий закон через послідовний порт, з упевненістю, я був би вдячний.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав Actros Visualizza Messaggio
    Спасибі Готелю, у мене SBB програматор ключів. Я закон іммобілайзер, але мені не каже пін-код 2. Сказати, що інструмент через послідовний порт може читати такий код? Я новачок, і я не хочу ризикувати зараз отпаять пам'ять, від тіла, щоб прочитати його, і тому, що у мене немає інструментів. Поговоримо про code 2, якщо ти Знаєш, що це за інструмент такий закон через послідовний порт, з упевненістю, я був би вдячний.
    IoTerminal ,zedbull останнього покоління , FVDI Abrites, і інше ,в іншому випадку приготуйте упа, розпаювання станції гарячого повітря, читайте файл місця, і я дістану свій пін-код.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    12
    Дякую, спробую і я дам тобі знати.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    12
    Здрастуйте, Sc, вибачте мою недосвідченість, але я збираюся купити zed-bull, як ти порадив. Я просто хотів би знати, чи ти знаєш, як це працює. У сенсі, читаю іммобілайзер через послідовний порт, або я повинен читати код ключа? Як я можу отримати файл, який я повинен відправити? Заздалегідь спасибі.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Здрастуйте, Sc, вибачте мою недосвідченість, але я збираюся купити zed-bull, як ти порадив. Я просто хотів би знати, чи ти знаєш, як це працює. У сенсі, читаю іммобілайзер через послідовний порт, або я повинен читати код ключа? Як я можу отримати файл, який я повинен відправити? Заздалегідь спасибі.
    Можу я запитати, чим ти займаєшся? ви автомеханические майстерні або кімната? я питаю, тому що купити один zedbull має гарну вартість,я особисто кілька років тому стимулюється зробити щось відмінне від моєї роботи я придбав zedbull китайський, але в доповнення до програмування, який-то транспондер для fiat id 48, я зайшов далі, це робота, це грати ключі дуже дорого, якщо у вас обладнання з обладнанням, оригінальними ,але, крім того, ти повинна навчитися паяти, ніяке обладнання не може гарантувати прочитати в послідовний, всього то потрібно купити станцію для розпаювання гарячим повітрям, хороший програміст і багато терпіння, щоб впоратися із завданнями, які ми вам пропонуємо.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Додам: але якщо проблема тільки в тому, щоб знати, який пін-код свій автомобіль дешевше звернутися до fiat і купити пін-код картки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    12
    Привіт, я механік, але зараз я роблю зовсім іншу роботу. Я завжди був пристрасним, навіть частина, скажімо, електроніки. Я хотів випробувати і дізнатися, бачив, що тепер у мене є час ******. Але я не думала, що так складно доведеться дублювати ключ, я думав, чесно кажучи, ми були читачами через послідовний порт, але я вважаю, що все не так просто. Я хотів купити zed-бик китайський теж, але я знаю, що я не Піду далеко. Я вже В SBB і півник v54 завжди клони.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Привіт, я механік, але зараз я роблю зовсім іншу роботу. Я завжди був пристрасним, навіть частина, скажімо, електроніки. Я хотів випробувати і дізнатися, бачив, що тепер у мене є час ******. Але я не думала, що так складно доведеться дублювати ключ, я думав, чесно кажучи, ми були читачами через послідовний порт, але я вважаю, що все не так просто. Я хотів купити zed-бик китайський теж, але я знаю, що я не Піду далеко. Я вже В SBB і півник v54 завжди клони.
    Не хочу, щоб розчарувати вас, якщо я скажу ці слова, намагаючись зрозуміти, що якщо у тебе немає підстав, такого роду робота стає ще складніше. Тепер я поясню що потрібно зробити, щоб перепрограмувати у цьому випадку ключ code 2 з zedbull китаю свій автомобіль:
    Необхідно в будь-якому випадку мати принаймні один програміст упа,станції розпаювання гарячим повітрям, тому що я zedbull китай не читає bodi в послідовний, розбирати і бодрум з автомобіля, відкрити, отпаять e2p 93lc66b, який зберігає дані, код, читання з упа, отримати pin-код, який вам потрібно, потім за допомогою інструменту діагностики зареєструвати новий ключ ,збережіть файл (ви МОЖЕТЕ ТАКОЖ З ІНШИМ ПРОГРАМНИМ забезпеченням) отримати pin-код ,потім з допомогою гайкового ключа запрограмувати додайте в житло, відкрити файл ліжко з упа, ключова програма, додати ключ, збережіть файл знову, що я повинен написати в e2p, що ти повинен.Зробив те, припаяти e2p зібрати все,колеги, станції діагностики включена в реєстраційний ключ, введіть pin-код, і автомобіль ламає вниз спокійно.
    Тобі не здається, що простіше піти в пр, і замовити pincard? привіт, гарна робота.
    У будь-якому випадку я вишлю в форматі pdf, що допоможе вам зрозуміти, в цьому випадку навіть без програмного забезпечення, щоб отримати пін-код від читання цієї e2p 93lc66Читання Логін на BodyPc 93c66_93lc66.rar

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •