Результати 1-3 з 3
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

підключення тв "fiat 3 pin" x читання moto guzzi

привіт,

я намагався йти читати в послідовний з Kess ебу моєї california jackal moto guzzi.
    я не можу сказати, модель блоку управління, справді, якщо хтось з фото дізнається і може його написати було б здорово.
    А, повертаючись до проблеми, кабель, що вимагає Kess кабель ducati для підключення безпосередньо до приладу.
    В комплект Kess fw 4.036, що я купив не існує.

кабель се я типу fiat 3 pin-код має й інші два контакти, які ви можете побачити на фото.

те, що я думав, що це підключіть до позитивного полюса батареї одним з двох контактний, другий роз'єм (схожа fiat 2 pin)
    ви знаєте, скажіть мені, який пін-код або тип зв'язку, що я повинен зробити, щоб не спалити інструмент?

що толку то маленький круглий роз'єм, що виходить близько до хребта Кесс? (є також на кабель з роз'ємом OBD)

я поклав фотографію в блок управління, той роз'єм, що я назвав схожа fiat 2 пін-код, той, вилки, маленький і круглий, присутній у різних кабелів, Kess і...
    фото інший роз'єм, який виходить з ебу (маленький круглий з 2-pin) провід червоний/чорний і синій провід, для чого він служить?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    Я спробував ще раз читання, несучи позитив в круглий штир увійшов в гніздо сторона Kess (з синім проводом) і під'єднати до роз'єму діагностики ебу і fiat 3 pin.

не отримую, читаючи, мені видає помилку "дзвінок-будильник"
    але те, що є більш дивним-це значення напруги від Kess, 2,5 V синій кабель в той час як 1,2 про без синього дроти.

я прив'язаний до позитивного батареї з синього дроти і, звичайно, я перевірив напругу акумулятора йде 12,4 V

як я повинен зв'язати для читання?
    або у вас є інша ідея, як вирішити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    ну, дійсно, погано...

я знайшов терморегулятори для читання від школи ебу IAW15M C3 моєї Jackal (додаю)

нижче, як на схемі
    "можу" довести до кінця тільки ID, але вийти з номера SW непрактичним у той час як HW повний ліжка мітка буде 61600.381.01

HW: 6160
    SW: þD0
    VIN:
    Ver.SW:
    Запасні:
    Двигун:
    Ver.HW:
    SW доб.:
    Завод:

або

HW: 6160
    SW: þÿþ2MM25
    VIN:
    Ver.SW:
    Запасні:
    Двигун:
    Ver.HW:
    SW доб.:
    Завод:

я намагався з ksuite версія 2.08 і 2.23 ж результати

якщо спроба читання після id отримую "помилка "дзвінок-будильник" ".

намагаюся з протоколу "помилка на підготовку читання"

додаю папку з фотографіями скріншоти Ksuite читання, починаючи з протоколу
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •