Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702

Сумісність блоку Обмін між AlfaRomeo 147 і Opel Astra

Привіт всім..
    Я хотів би знати, якщо у вас є оригінальний коробка передач 5-ступінчаста 147 937 120cv (8valvole) модель c530.5 в якості заміни можна встановити і 6-ступінчастою коробкою передач від opel astra 1.9 cdti, який повинен бути моделі CAMU160.
    На вигляд, здається, ідентичні, за винятком "совок", але для інших, повторюю, виглядає ідентично.
    Ви знаєте, скажіть мені, якщо монтує або менше на Альфа ?
    Я знаю, що я повинен зібрати c530.6, але не є легко доступним, і мати під рукою, сподіваюся, добре!
    Спасибі тим, хто хоче дати свідчення визначені.
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Змінюється підшипник потримай тяги з виделкою і приводний вал сторона вздовж один фланець, а інший тисячу зуби всередині диференціала..

атаки носія? Бо
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Змінюється підшипник потримай тяги з виделкою і приводний вал сторона вздовж один фланець, а інший тисячу зуби всередині диференціала..

атаки носія? Бо
    Дякую за відповідь, друг.. На вигляд виглядає дуже схоже, але в агрегаторах, на ці речі ще не існує.
    Так скільки, ви кажете, означає, що ви не можете (або?) змінити частини сам сказав, не я роблю, каперсів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Дякую за відповідь, друг.. На вигляд виглядає дуже схоже, але в агрегаторах, на ці речі ще не існує.
    Так скільки, ви кажете, означає, що ви не можете (або?) змінити частини сам сказав, не я роблю, каперсів...
    Я кажу, що тобі потрібні обидві коробки Передач в розібраному для порівняння досить точним, і якщо у вас також є півосі і ще краще..
    якщо б я був впевнений, я тобі писала йди спокійно!!
    але ні, я не можу бути видно, що один циліндр гідравлічного внутрішній, а інший зовнішній на додаток до відміну від щеплень приводний вал довгий, короткий, не пам'ятаю, для мене..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я кажу, що тобі потрібні обидві коробки Передач в розібраному для порівняння досить точним, і якщо у вас також є півосі і ще краще..
    якщо б я був впевнений, я тобі писала йди спокійно!!
    але ні, я не можу бути видно, що один циліндр гідравлічного внутрішній, а інший зовнішній на додаток до відміну від щеплень приводний вал довгий, короткий, не пам'ятаю, для мене..
    Дуже сподіваюся на "іди тихо"
    Тільки я роблю порівняння я розповім тобі.. Час, що готують зчеплення rinf. і розбираю все.. Спасибі за час

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    У м32 і відрізняється від c530 змінює атаку підтримка в м32 і вище в обмін на c530 підтримка і передня і ліва частини автомобіля...
    І, до речі, м32 і в обмін на какашки, що ви завжди важко...
    Якщо ви хочете надпотужна коробка передач для Alfa йди c530 6-ступінчаста коробка передач 156 2.4 М-Джет 20 клапанів..

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    У м32 і відрізняється від c530 змінює атаку підтримка в м32 і вище в обмін на c530 підтримка і передня і ліва частини автомобіля...
    І, до речі, м32 і в обмін на какашки, що ви завжди важко...
    Якщо ви хочете надпотужна коробка передач для Alfa йди c530 6-ступінчаста коробка передач 156 2.4 М-Джет 20 клапанів..
    та я знаю, що c530.6 краще, але тепер безкоштовно мені прийшов цей.. як не сказав.. це було швидше цікавість, вид подібності естетики.
    Дякую

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •