Результати 1-10 з 10

Обговорення: Форсунки, плюс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279

Форсунки, плюс

Добрий вечір всім! У мене є невелика проблема....
    Я купив форсунок і насосів, плюс JTD для точки з відомим укладачем.
    Я встановив тільки інжекторів з-за відсутності часу, і я намагався,але не йде практично Чорнобиль у порівняння ...................
    Я знизила час, я прийшов практично до тих оригінальні! Я повинен йти під оригінальні або витяг мене "один!?! Help!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    1,9 JTD?
    не пам'ятаю коди, але вони були встановлені ті 115 на 80cv текла солярка з глушника!!..
    якщо в нижній, що у верхній частині навіть на 10% педаль і, щоб погладити його, я пішов в мінус з часом..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Спасибі, п'ять!ви це 1.9
    Це одним богам проблеми, але найбільша і, що мені розмір,йде в блок, і вимикається, я ніколи не пробував в мінус,він діє, як завжди?!?!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав frenk85 Visualizza Messaggio
    Спасибі, п'ять!ви це 1.9
    Це одним богам проблеми, але найбільша і, що мені розмір,йде в блок, і вимикається, я ніколи не пробував в мінус,він діє, як завжди?!?!
    Те, як я сказав, щоб погладити його, перш ніж повторно-замінити..
    Ви зміни в двигун? turbo зчеплення і т. д.?
    якщо ви добре ви карта дає потрібну кількість палива і тиск там, де потрібно
    В іншому випадку кинути або знову вистрілив, на автомобілях, які вимагають більш високих витрат дизельного палива..
    на двигунах акції не потрібні навіть гірше ефективність..
    я пам'ятаю, як зняв +- 1500 очок на будь-який проміжок часу і підняв до межі, тиск турбо "Оригінал", щоб зробити його, принаймні, направляти, і не вестися WWF..

якщо йде в блок і в Рампі на 100%, що на цих транспортних засобах та ахіллесова П'ята вірно? що помилок у вас в пам'яті?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Те, як я сказав, щоб погладити його, перш ніж повторно-замінити..
    Ви зміни в двигун? turbo зчеплення і т. д.?
    якщо ви добре ви карта дає потрібну кількість палива і тиск там, де потрібно
    В іншому випадку кинути або знову вистрілив, на автомобілях, які вимагають більш високих витрат дизельного палива..
    на двигунах акції не потрібні навіть гірше ефективність..
    я пам'ятаю, як зняв +- 1500 очок на будь-який проміжок часу і підняв до межі, тиск турбо "Оригінал", щоб зробити його, принаймні, направляти, і не вестися WWF..

якщо йде в блок і в Рампі на 100%, що на цих транспортних засобах та ахіллесова П'ята вірно? що помилок у вас в пам'яті?
    так, я звичайні зміни....так що доведеться переробляти всю карту,а не тільки час!
    для блоку, як ви говорите, чи правильно ти це rail, ви не можете нічого зробити?!я чув, що є деякі біти, щоб встановити в 1500 тип блокування, турбо,останнє я знайшов,насправді мені не ріже,то, rail, а я їх знайшов, але, мабуть, не ті або не існують.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Бачиш, що якщо в Рампі не досягає тиску настройки в карту, тобі ж несправності з "блок"

так що, може бути, що Дощ не може підтримувати тиск і страв необхідні?

Матиме зношених плунжерів,варені,варення?,клапани в голівці зношені,варені,у збиток? як вони це роблять, з іншого боку, багато з цих автомобілів навіть без Змін електронних і так далі.

якщо хлопець дав тобі rail вже знав, що з тими, форсунки, насос, запас не міг триматися позаду..

не знаю, може бути, і Рейку з насосом, плюс або ротор з піднятою в більшій чи й просто rail 2,4, що вони говорять, що у самої двері.. докази, туристичне спростовують..

так що треба зробити, це замінити..

я пропоную зробити це спробувати його в банк від вашого pompista, разом з форсунками, які, на жаль, у вас вже встановлений

1 для того, щоб знати, що ти є..

2 у мене є таблиця розмірів, витрати і тиску

3 може бути, ви запитаєте кут розпилення форсунок, що, якщо не дотримуватися ці серії більш tot міні ризики пробити поршні в мить ока..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    слухаючи ваш цінний рада,розберу і принесу все з pompista,спробуйте туристичне щоб розкрити "ковчег".
    що сказати....спасибі нескінченно!!!
    ps обсяг 2.4, ви праві, нічого не змінюється......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Зйомки і тп!lh приніс насос і форсунки від відомого pompista області(я туди не піду більше) і вчора я їх забрати прошу пояснення на папері те, що вам було встановлено,мені сміялися в обличчя, кажучи, що ці речі не роблять,так що єдині пояснення : дерево і плунжерів більш великих, з обсягом 159 мм ap racing, якщо не помиляюся,і форсунки з млин infininity, якщо я не помиляюся.q сьогодні вранці вони у мене встановлені, і я повинен сказати, що ситуація змінилася-це зовсім інша історія!
    Тільки я в мінімум нерівномірно, що зникає через десять секунд,і, звичайно, "биття" до форсунок і саме це останнє мене і трохи лякає........

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    У pompista серйозно не прилипала надати таблицю витрат при зміні тиску і часу уприскування...
    Тільки так ти зможеш зробити калібрування правильно інжекторів..
    Одна остання річ, коли ви встановлюєте форсунки, плюс життєво важливо, і міні спрей, а не для останнього товщину шайби мідні..форсунка, яка стирчить занадто багато або занадто мало має той же ефект міні спрей неправильно і приносить багато проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    He знаю munroche мені робити?!?
    Це pompista, відомий в області, я думав, "обладнана на це.........
    Я більше нічого не знаю форсунки я їх встановлено з шайбами я думаю, що я "жінки" він (за те, що я заплатив!для насоса, а не змінили сальник і прокладки.
    Для карти,разів нижче оригіналу, тому що залишалися " відкрити".
    Сьогодні вже все краще, пульс зникає, як Міммо нерегулярно тільки після пуску gr

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •