Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 47
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277

ремонт картину сервіс цифрової renault scenic

привіт всім alego докладне керівництво x ремонт панелі приладів renault scenic у разі, якщо він втрачає memorio або для затемнення, так і при частковому дисплей+список компонентів.

для абонемента зв'язатися з msport

http://www.sendspace*****/file/wcx4hu
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 26-09-2012 15:19

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    привіт хтось може допомогти мені вирішити цей чортовий дефект, незважаючи на те змінили компоненти : 12 опір 1 ом, mosfet запобіжник і регулятор напруги рамках включається, але через деякий час роботи починає відключатися і знову ввімкніть
    спасибі всім, хто виступають за свою disponibillita'
    я забув, керівництво л я завантажений, але я не можу читати, чому? я не права
    Останній раз редагувався : andrew64; 06-10-2012 в 16:46

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    cio, не гаючи часу, я також.. я змінив кілька компонентів.. але нічого не робити.. мені так і не вдалося виправити.. і чесно кажучи, я ніколи не розумів, чому? не працює!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Якщо ви змінили його компоненти, і не добре, в тому числі вбудований 8-контактний роз'єм ( біля резисторів), як правило, і він, що робить, вимкніть і ввімкніть запалювання спробуйте покласти карти на стіл, підлога з підігрівом добре з phono гарячого повітря очікуєте, що охолоджує добре, і ви бачите, якщо йде..,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mecdoc
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    250
    Citazione Спочатку Написав audi sp Visualizza Messaggio
    cio, не гаючи часу, я також.. я змінив кілька компонентів.. але нічого не робити.. мені так і не вдалося виправити.. і чесно кажучи, я ніколи не розумів, чому? не працює!
    мок намагався, але я отримав, я ті ж результати, нічого не робити
    хто-то ? так і не вдалося полагодити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    я більш ніж тепло вашої, де c? харчування при температурі близько 250? я переробив всі зварні шви з 12 резисторів ще той, позначені 300
    і досі тримає в подальшому вам маяк знати, якщо це працює

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    кого-то інформація з цього приводу??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    до цих пір чудово працює без яких-небудь турбот

НОВАЧОК L'avatar di afortunao
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    28
    Привіт, я не міг бачити керівництво, чому? не з'? потрібно пройти descoprimir файл.

Читав, що comentais деякі тут, я можу сказати, що в деяких випадках, файли в eeprom 93C56 ? пошкоджений, і достовірні дані повинні бути завантажені, як ви завантажите файл, повинна бути сумісна з версією мікропроцесора (V6, V5, etc).

Пояснення ? що коробка отримує і передає network (CAN), якщо цей файл ? пошкоджений eeprom, мікросхема генерує сигнал для включення коробки.

Я сподіваюся, що допомагає. З повагою

p.d.: ****** перекладач

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав andrew64 Visualizza Messaggio
    я більш ніж тепло вашої, де c? харчування при температурі близько 250? я переробив всі зварні шви з 12 резисторів ще той, позначені 300
    і досі тримає в подальшому вам маяк знати, якщо це працює
    Навіть я, в той час як я accingevo змінити резистори, я зрозумів, що вони майже всі випливли з-за перегріву пластини. І було досить risaldarle все, і чарівним чином відновила роботу. Якщо я не помиляюся, карти, була покрита carterino пластику, який просто розсіювання тепла. Ви можете створити кілька повітрозабірник на цьому carterino, з метою ефективного відводу тепла від компонентів; пам'ятаю, що карта була настільки нагрівається, що взяв на себе нюанси спалили!!! Спроба не катування.

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •