Сторінка 1 з 17 12311 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 166
    НОВАЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    65

Справжній жах ? блок ecu - правда чи брехня ?

Читав на форумі, pi? я не можу, одне очевидно: жахи, чіп-тюнер, який може? працювати тільки в послідовний, ? блокування дії при введенні даних в ecu.

Sapendone трохи теорії і, на жаль, чоловіки, які менше практики, я хотів би отримати деякі рекомендації поділитися тут, від тих, хто дійсно знає, і там працюють по-справжньому.

1).
    Як ? реальні і frequante цій ситуації ?

2)
    Стосується, як правило, новачки, чому? не consocono ще добре режим? підхід і виходити на вулицю необережних (подивитися працювати без boost на акумуляторної батареї з напругою, що, якщо калу-до побачення) ? І тому проблема методу ?

3).
    Буває, тільки чому? ви використовуєте інтерфейси клоновані і, отже, недостовірних або ПК sgangerati ? (і professionisiti, які використовують комплекти бренду від тисячі євро, це питання не відповідають ?)
    І так, проблема з обладнанням ?

4).
    І це нещастя ?
    (гаразд, це штовхає завжди? не ? параметр, науково вимірюване - дайте йому...)

Внести ясність на тему блок ecu (що для не-професіонала, якщо ви, трапляється, призводить до тримач автомобіля з горе слідство не мало), мені здається, актуальна.
    Що ви думаєте про це ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    принаймні, 1 раз в житті буває, але потім ми думаємо, що святий bdm, точки, вами згадані тут, є важливими escuderei четверта гіпотеза, хоча кілька разів він ставить нас вона теж,але з обладнанням та заходи правильні, типу тих з вас, згаданих явище у відсотках і дуже низька.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    як ви кажете, от безліч факторів, які можуть блокувати ecu, скажімо, з правильним інтерфейсом і правильні заходи ризики різко падають, на щастя для нас!
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК L'avatar di scintilla
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    65
    gi?, ризики падіння - не з'? сумніви

упевнений, що якщо трапиться, що ви розробляєте ?

якщо друзі-тюнер в інтернеті? у вас, викличте евакуатор і вперед в майстерню, уповноваженого ?
    (питання ? серйозно)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    www.professionalchiptuning.net тільки евакуатор, якщо ж ви не можете забирати блок управління, безумовно, будуть знати, поверненням його в експлуатацію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    і ми не забуваємо один-цікаво, що в той час як ви пишете, дані в блок керування, і ви говорите йому, не чіпати нічого, щоб carit?, він регулярно натикається на кабель dell' iterfaccia і відключіть від розетки OBD

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mecdoc
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    250
    правда, успіх більше, що цікаво, друже ? у coglixxx

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    правда, правда.. я вигнав все, коли я сед речі..
    завжди повинно бути все під контролем, і ми не може дозволити собі відволікатися.. після того, як ви отримаєте на 100%, то може бути, що щось роблю?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Але раз пішла криво програмування необхідно, щоб сила запрограмувати його з bdm або є інші методи?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di audi sp
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    245
    Citazione Спочатку Написав pippox Visualizza Messaggio
    Але раз пішла криво програмування необхідно, щоб сила запрограмувати його з bdm або є інші методи?
    залежить від того, що ви робите.., а bdm ? вирішенням цієї проблеми? легко.. але потрібно бути обережним.. чому? навіть з bdm, який ви можете зробити безлад

Сторінка 1 з 17 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •