У вас є досвід ECUSAFE використовується для DPF off на Suzuki Gran Vitara DDIS 1900?
У вас є досвід ECUSAFE використовується для DPF off на Suzuki Gran Vitara DDIS 1900?
у вас є адреси, картку, на якій працюють?
Дякую
Якщо зітріть dtc діагноз, представлених у dpf і зробіть заміни dpf, ecusafe працює до моделі євро-4, це екю вада в bdm в іншому випадку в послідовний не ставите + на мотоциклі через іммобілайзер........
Спасибі, зроблені в BDM з BDM100 і CMD1255, видалені, перш ніж всі DTC, makkina ОК. FAP я після того, як близько місяця.
У вас є рада, щоб закрити EGR ? Адреси, картку або програмного забезпечення, придатного для цієї машини?
якщо ви шукаєте форумі обговоренні цієї сім'ї екю, і ви знайдете багато новин про нього, але з 4 повідомлення, що ви повинні брати участь у pi? щоб бачити вкладення, якщо час підтискає, зверніться в службу файлів форуму......
рекомендую прочитати її в bdm, як вони добре порадили колеги, я не знаю, до якої міри цей soft працює добре на цій управління
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
дякую за поради, продовжую можна трохи голову, а потім я намагаюся змінити діагноз.
Повністю поділяю legendaryslave
Зроблені різні, послідовний..
ви вручну в кінці запису для навчання іммо..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."