Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 28
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215

Помилка БЕЗКОНТАКТНИМИ Fiat

Привіт,
    сьогодні я зробив відображення на Bravo 1.6 MJT від 120cv
    2010 року. Машина йде добре, навіть на 100% газу,
    але він пішов у recovery майже в обмежувач (5000) в діагностиці
    вийшла помилка: БЕЗКОНТАКТНИМИ.
    Я хотів би знати, від кого він зробив відображень на fiat робили вирівнювання БЕЗКОНТАКТНИМИ чи ні.
    Помилки, пов'язані з: Turbo, Rail, MAP і т. д.
    там не було; тільки це "Помилка БЕЗКОНТАКТНИМИ"

З повагою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    привіт flamingsn3Ak3r, я не розумію, пов'язано з тим, що ви зробили, щоб мати проблеми на боді.

але не може бути замість того, що цю помилку там вже і тебе і втік??.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Авто не було помилок в ебу, після того як ви написали, замість того, були присутні звичайні помилки при написанні з Кесс.
    Особисто я подивився карту, і я забув про обмежувач в рампі, але про що не було повідомлено нічого про rail.
    Карту з обмежувачем постало ще не була поставлена, але я хотів би знати, чи може бути одна загальна помилка, після перепризначення fiat.

P. s.: те, що він змусив мене думати про те, що клієнт поскаржився, що система Blue&ME (до перерозподілу) перестав працювати, я не хочу, що б він пішов на конфлікт, щось

P. S. 2: просто з цікавості я приніс rail у 1750 на цій машині, враховуючи, що носячи до 1900, проте на додаток до різні обмежувачі встановлені на 1600 є й інші обмежувачі встановлені більш високі? так як я виявив окремі біти, які прибувають в 1700/1720 і я не хотів би, що б навіть ті, які не йдуть добре, з WinOLS я не позначає їх як обмежувачі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    що стосується карти, я ще не в змозі допомогти тобі, я зробив мало, не поодинці, і тільки бензин зараз.
    що стосується проксі я зробити вирівнювання в цей момент.
    поправ мене, якщо я помиляюся, ти відобразили ecu двигуна, вірно?....що я знаю, це помилка, трапляється, в обмін на картину або магнітола або якщо тіло має якоїсь проблеми.
    елементи управління, про яких ти говориш, я на карті управління для двигуна vs ecu двигуна, вірно?....так що, як і можливо, що ти з'явився на таблиці dtc частини ecu двигуна?
    чи це проблема в тобі і з'явився зараз.
    і тільки конфлікт, які ви можете мати, і якщо ви зміните може бути, боді без зміни eeprom або написати в vim, то ви, що, якщо б quiell'помилка, але не на ecu двигуна.
    кажу з упевненістю, тому що одна з перших робіт, тільки саме заміна боді на pugeot.
    не взявши до уваги можливі кодування по недосвідченості, машина їхала, але не працював ні tacchimetro не магнітола, це тому, що в його e2p там був вім-іншому, зробив виправлення усуває prolblemi.
    я думаю, що у вашому випадку помилка безконтактними не турбуватися з тим, що я і пішла на захист, є sitemap насіння незалежних.
    зроби масив і подивитися, якщо вирішите

на карту запитайте в якийсь фахівець, я, на жаль, я знаю 0,00000001% зіставлення.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    чому б не поставити новий оригінал і подивитися, якщо ви знову з'являється

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав flamingsn3Ak3r Visualizza Messaggio
    Авто не було помилок в ебу, після того як ви написали, замість того, були присутні звичайні помилки при написанні з Кесс.
    Особисто я подивився карту, і я забув про обмежувач в рампі, але про що не було повідомлено нічого про rail.
    Карту з обмежувачем постало ще не була поставлена, але я хотів би знати, чи може бути одна загальна помилка, після перепризначення fiat.

P. s.: те, що він змусив мене думати про те, що клієнт поскаржився, що система Blue&ME (до перерозподілу) перестав працювати, я не хочу, що б він пішов на конфлікт, щось

P. S. 2: просто з цікавості я приніс rail у 1750 на цій машині, враховуючи, що носячи до 1900, проте на додаток до різні обмежувачі встановлені на 1600 є й інші обмежувачі встановлені більш високі? так як я виявив окремі біти, які прибувають в 1700/1720 і я не хотів би, що б навіть ті, які не йдуть добре, з WinOLS я не позначає їх як обмежувачі.
    як ти можеш говорити, що носячи до 1900 бар, цей насос, якщо мріють потрапити туди.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    як ти можеш говорити, що носячи до 1900 бар, цей насос, якщо мріють потрапити туди.
    А уго.....покладіть на рейку +5% і ви побачите, що, ймовірно, не вам recovery

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    А уго.....покладіть на рейку +5% і ви побачите, що, ймовірно, не вам recovery
    так що, як я вже говорив, карта, двигун, що, дефект безконтактними або вже була або з'явилася тепер і це викличе проблеми пізніше.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    згоден я, в першу чергу, спробуйте файл і після збільшити rail у звичайному режимі для інших, якщо ваша проблема не вирішена, не хочеш нашу думку тобі не залишається, що розміщувати файл орі і mod, і писати програміст використовується.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    ОНОВЛЕННЯ:

Після 1 тижня на карту, в якій або у recovery вище 3500, попереджає мене
    що це вхід у recovery йдемо так тихо.
    Збираємося, щоб побачити на діагностиці була помилка "твердих Частинок Присутній", скинуті помилки
    він намагався зробити поворот і збирається, як він каже, правила дорожнього руху, після того, ні хвилини повернувся.
    В той момент, мені було сказано, що регенерація планування було зроблено 1 місяць тому (написано від власника машини по мірі того як повідомляється на приладовій панелі)
    Тоді я сказав, що у мене не було, вилучений dpf, правильно, використовуючи Раз, що на цих ECU я читав, що все робить правильно, я реалізував його зміна в моїй;
    помилка зникла, машина, гладкої в районі, де в recovery.
    Для того щоб перегнати поріг recovery не повідомляється ніяких відхилень, але в будь-якому випадку в безпеці, так як вище 3500 машина не їде і не бере газ, правильно.
    Тоді під ваш рада я спробував знизити Rail в 1680, але проблема завжди, як зазвичай.

У діагностиці, крім помилки БЕЗКОНТАКТНИМИ немає іншого.

Я тепер на інший пк, як тільки я можу покласти файли

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •