Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51

Як вибрати вид 8/16/32 IEEE або Motorola?

Як від теми, як основи для того, щоб зрозуміти/знати, що тип дисплея вірна у файлі, що я показую?

Графік змінюється в залежності від того, що ви вибираєте...і, читаючи путівники і т. д....приклади машин я бачив, що він тільки сказав, щоб вибрати, наприклад, 16-бітний motorola і як макс 16384 ... але з якої причини?

З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    це питання, яке я задаю я теж, але побачив, що я пов'язаний, я бажаю, щоб не сказати єретичним, і, що більш досвідчені пояснюють нам добре, рада намагаюся дати.

сша і т. д., після того як ви вибрали потрібний драйвер файлу орі ти із зони зіставляються.
    коли я в торонто з "курсор" в районі с карті у тебе немає вибору, що це правильно.
    якщо ви подивитеся на область, де виберіть тип відображення галочку чорний тип тільки й інші не вибираються.

я даю, щоб добре, що це "правильний" і виберіть його, потім на іншій частині файлу (навіть якщо не знаю, що робити у решти файлу). беру також, як рада, і якщо мені потрібно відкрити карту, що я не водій; я дивлюся, перш ніж переглянути, вибрати і т. д. для однієї сім'ї та.... копіюю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Дисплей варіюється в залежності від ебу.
    В практичних факторів і рада, що я даю-це:
    йти до id, здавалося б, відомий тип педалі карті
    змінити подання, поки не з'являється помітно необхідна
    так що у вас є індекс відображення карти.. звичайно, мова трохи, але, як індекс початку я б сказав, що робить вас ідея
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав Makx Visualizza Messaggio
    це питання, яке я задаю я теж, але побачив, що я пов'язаний, я бажаю, щоб не сказати єретичним, і, що більш досвідчені пояснюють нам добре, рада намагаюся дати.

сша і т. д., після того як ви вибрали потрібний драйвер файлу орі ти із зони зіставляються.
    коли я в торонто з "курсор" в районі с карті у тебе немає вибору, що це правильно.
    якщо ви подивитеся на область, де виберіть тип відображення галочку чорний тип тільки й інші не вибираються.

я даю, щоб добре, що це "правильний" і виберіть його, потім на іншій частині файлу (навіть якщо не знаю, що робити у решти файлу). беру також, як рада, і якщо мені потрібно відкрити карту, що я не водій; я дивлюся, перш ніж переглянути, вибрати і т. д. для однієї сім'ї та.... копіюю
    Ви-то сьогодні я це помітив...з діаграми 2, як тільки ви входите в районі, відомому авто-викупу ... але не знав, чи це надійний чи ні...також тому, що проведення то по цій драбині...іноді деякі відомості, нарізати на графіки.
    Спробуємо ще так..., вибравши один з тієї ж родини...хоча тоді проблема в речі, щоб змінити через драйверів (те, що я намагаюся зрозуміти, ще...бачив, що я на перших ранніх зброю...я йду вперед, довідники,навчальні посібники ....читаю, навіть туалетний папір )

Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Дисплей варіюється в залежності від ебу.
    В практичних факторів і рада, що я даю-це:
    йти до id, здавалося б, відомий тип педалі карті
    змінити подання, поки не з'являється помітно необхідна
    так що у вас є індекс відображення карти.. звичайно, мова трохи, але, як індекс початку я б сказав, що робить вас ідея
    Дякую за відповідь... але що з карти варіюється в залежності від ебу? ...в тому сенсі, карту педаль не завжди це подання? Чи ти хочеш сказати, що він такий же "Макет" криві...але в різних уявленнях ?

Ви це "" дуже особливо... гарний інтенсивний і складний

У вас є графіки з написав чи намалював, як повинні виглядати деякі типи карт? Тому що, наприклад я, що я новачок в цьому світі, я не знаю, якщо я шукаю слона... або зебра, щоб зробити ідею.

З повагою

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав Khendal Visualizza Messaggio
    Ви-то сьогодні я це помітив...з діаграми 2, як тільки ви входите в районі, відомому авто-викупу ... але не знав, чи це надійний чи ні...також тому, що проведення то по цій драбині...іноді деякі відомості, нарізати на графіки.
    Спробуємо ще так..., вибравши один з тієї ж родини...хоча тоді проблема в речі, щоб змінити через драйверів (те, що я намагаюся зрозуміти, ще...бачив, що я на перших ранніх зброю...я йду вперед, довідники,навчальні посібники ....читаю, навіть туалетний папір )

Дякую за відповідь... але що з карти варіюється в залежності від ебу? ...в тому сенсі, карту педаль не завжди це подання? Чи ти хочеш сказати, що він такий же "Макет" криві...але в різних уявленнях ?

Ви це "" дуже особливо... гарний інтенсивний і складний

У вас є графіки з написав чи намалював, як повинні виглядати деякі типи карт? Тому що, наприклад я, що я новачок в цьому світі, я не знаю, якщо я шукаю слона... або зебра, щоб зробити ідею.

З повагою
    ок.. почнемо з самого початку, з приміщення.. вихід з оптичної інформації, що тут потрібно практично нічого, щоб почати.. не треба робити маршрутизацію на балансири або розробити супер*****у sql (теж в області обчислювальної техніки і, на жаль, дійсно допомагає мало в цій сфері)
    перегляду карт, це "правильна", де при добровільному від драйвера, але в загальному візуально не завжди в 16 і коливається від ieee в двигун в залежності від постачальника або на випуск, ecu.
    Карти мають brackpoint, які дають індекс до осі кривих.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Правильне відображення геть від eprom або e2p або мікропроцесор, який ви читаєте в sw редагування...
    Не завжди в 16, але може бути до 8,дивіться marelli mjd наприклад, або 32-розрядну, як denso, встановлені на ecu Subaru, щоб сказати або, може бути, навіть з плаваючою комою, як деякі карти в ECU Mitsubishi Lancer Evolution..в режимі 2d, це просто графічне представлення вмісту hexdump даного компонента, яка завжди в шістнадцятковому форматі...
    Дам, що для переважної більшості з тих, які змінюють ECU, було б неможливо зрозуміти щось у морі цифр і букв, розробники sw редагування реалізовані режими 2 і 3.
    Але на зорі ecu єдиний спосіб-це зрозуміти мову, двійковий і шістнадцятковий..

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Правильне відображення геть від eprom або e2p або мікропроцесор, який ви читаєте в sw редагування...
    Не завжди в 16, але може бути до 8,дивіться marelli mjd наприклад, або 32-розрядну, як denso, встановлені на ecu Subaru, щоб сказати або, може бути, навіть з плаваючою комою, як деякі карти в ECU Mitsubishi Lancer Evolution..в режимі 2d, це просто графічне представлення вмісту hexdump даного компонента, яка завжди в шістнадцятковому форматі...
    Дам, що для переважної більшості з тих, які змінюють ECU, було б неможливо зрозуміти щось у морі цифр і букв, розробники sw редагування реалізовані режими 2 і 3.
    Манро, щоб зробити їх з розуму ще гірше..
    Ну, я б почав з прикладом і хорошим прикладом є edc16c39 досить використовувати і легко вчитися.
    Я настійно рекомендую всім вивчати далі з дати info

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Манро, щоб зробити їх з розуму ще гірше..
    Ну, я б почав з прикладом і хорошим прикладом є edc16c39 досить використовувати і легко вчитися.
    Я настійно рекомендую всім вивчати далі з дати info
    Насправді я просто взявши в якості натхнення це ебу EDC16C39... і тут я помітив, що, читаючи в інтернеті... тобто я відкриваю файл з ECM Titanium, вибираю драйвер, точне...і відкриваю перегляду 2d.
    В цей момент і т. Д. незважаючи на те, що вже завантажив драйвер...і я вже знаю, що це...він показує мені все це з дисплеєм 8 II і Zoom v до мінімуму або 32 з ECM2001 типу... але насправді це правильне відображення має бути 16-бітний Motorola (як зазначено в деяких посібниках, наприклад, для того, щоб виключити EGR з зумом до 16).

Ось чому тоді я відкрив цей пост ... щоб зрозуміти, як ніколи...і як досягти успіху план, щоб покласти разом jigsaw головоломки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Як ні парадоксально, так що я, якщо ти вмієш читати і розуміти ecu в hex... я міг би знати, від них такого роду інформацію...тобто 8-або 16-32 і т. д.. ?
    Але цю інформацію в шістнадцятковому форматі, де його знайти?
    У сенсі, цей світ і так чітко і дивно, що ви йдете вперед тільки з вуст в уста, ламаючи коробки (як у моєму випадку nelforum ) або в керівництві, я вважаю, показав, де шукати?

Те, що я зрозумів це..., що, на жаль, це складно "рости" самостійно, вивчаючи ... треба завжди просити допомоги у вас, більш досвідчених... не є матеріал, де починається від 0, і зрозуміти що-то (і я така людина, яка бере ви купуєте 10 книг, і якщо ви вивчіть їх всі, щоб зрозуміти )

Останнє, що... блок управління, наприклад, що він, як відображення 16bit...залишиться для всіх своїх карт до 16 біт... або ви можете знайти частині дивитися краще в 8, інші в 32...та інші в 16?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Я просто..
    Що таке один байт?

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис