здравствуйте, я прошу вас, експерти, якщо це неправильно або якщо зробити 3 отвори в фап , я читав тут на форумі, що багато сьюзан і прямі труби, які плюси і мінуси спасибі
здравствуйте, я прошу вас, експерти, якщо це неправильно або якщо зробити 3 отвори в фап , я читав тут на форумі, що багато сьюзан і прямі труби, які плюси і мінуси спасибі
з моєї точки зору, свердлити і це неправильно, тому що в майбутньому (речі вже розуміють, що в нашій майстерні) кераміка може зливатися, створюючи пробку або зламати створюючи шуму вихлопних газів, що стосується трубки, не бачу правда корисно,ми просто знімаємо для всієї кераміки fap залишаючи cat і проблема вирішена.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
ок, спасибі за завжди добрі
у багатьох autoofficine роблять отвори, а потім відключають на карті.
анке ми робимо, як у вашій майстерні msport
Мова, труби заміни, це корисно у випадку, якщо ви хотіли б відновити початкові умови середовища в майбутньому... Я, як правило, де я можу, - це рішення, яке я віддаю перевагу. Таким чином, уникнути скорочення. очистити, зварити і, що більш важливо, він уникає мати справу з порошками fap, які вже точно не корисні для здоров'я.
Неправильно, що замість промови з трьох дірок... у разі поломки, і тому проблем у майбутньому, багато разів не достатньо, щоб скачати двигун повинен легко з пробки і створюють проблеми на турбо, особливо на високих оборотах.
я теж не проти трьох дірок, але багато (МАЙСТРІВ) принаймні, вони вірять, що діри є хорошою альтернативою переконані, що їх..
краще працювати, як грають анке в майстерні msport
Я машину строю водостічна труба, щоб будь-який автомобіль і поставити вихлоп Оригінальний з клієнтом.. враховуючи, що "приклад" на Audi 2,0 TDI PD коштує близько 800 євро новий близько 400 регенерації..
клієнта, що відчуваєш себе обдуреним і не хоче, щоб його утилізації..
клієнт, який хоче скоротити витрати і скупі часи ", якщо не celo доступною готовий" я відкрию і закрию..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Навіть у нас в майстерні, пряма труба або повний витрата
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-10-2016 до 12:57
добре сказав cinquecentoturbo залежить анке від клієнта