Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    5

Question Відомості про редакції/версія SW ecu.

Привіт всім,
    я сподіваюся, щоб бути зрозумілим як можна більше.
    Я заглибився в цей світ, я хочу, щоб спробувати виключити з мене egr, тому що я вже замінено два, і мені набридло залишатися в панні на цей чортовий клапан. У 147 рестайлінг 1.9 jtdm 120cv, як ecu монтує edc16c39, принаймні, це мене повертає діагноз з МНС.
    Я чекаю, що мені приходить, v54, жовтий. Сказавши це, я натрапив на деякі пости в інтернеті з приводу оновлення, випущені від будинку матері, в даному випадку - "альфа", для ecu, я думаю, для того, щоб впоратися з проблемами. Як я можу знати, якщо у мене остання версія? обов'язково зверніться до альфа-канал і підключити ревізор?

Спасибі всім сильних помічників!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    з хороший інструмент, і рахунок-фактуру ви бачите дати випуску транспортного засобу, і будь-які оновлення з більш пізньою датою..

у будь-якому випадку тен ви можете обманювати будинку, мати ніколи не вирішити нічого, на питаннях, дійсно, багато разів, щоб пом'якшити дефекти з їх оновленнями автомобілі падіння продуктивності..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cuzzo Visualizza Messaggio
    Привіт всім,
    я сподіваюся, щоб бути зрозумілим як можна більше.
    Я заглибився в цей світ, я хочу, щоб спробувати виключити з мене egr, тому що я вже замінено два, і мені набридло залишатися в панні на цей чортовий клапан. У 147 рестайлінг 1.9 jtdm 120cv, як ecu монтує edc16c39, принаймні, це мене повертає діагноз з МНС.
    Я чекаю, що мені приходить, v54, жовтий. Сказавши це, я натрапив на деякі пости в інтернеті з приводу оновлення, випущені від будинку матері, в даному випадку - "альфа", для ecu, я думаю, для того, щоб впоратися з проблемами. Як я можу знати, якщо у мене остання версія? обов'язково зверніться до альфа-канал і підключити ревізор?

Спасибі всім сильних помічників!
    Тобі пощастило, як я був я, щоб мати цю машину. Немає нічого краще, щоб почати з ....знайдіть всю можливу інформацію про це ебу, який зчитує та записує дані в послідовний, без великих ризиків. Також egr дуже просто, якщо рука, яка з sw, присвячених. Забудь оновлення, як сказав вище cinqueturbo

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •