Привіт, хлопці, сьогодні я мало, тому що я провів всю ніч возитися з ecm, прочитати і спробувати зрозуміти все про те, що в мене було в наявності на форумі та в інтернеті з приводу карт multijet.
Я вам вже сказав, що я не вибрала карту простий, щоб почати, але в наявності на даний момент у мене є цей автомобіль.
Отже, шукаємо в інтернеті і тут на форумі я намагався інтерпретувати (з допомогою коефіцієнтів перерахунку) і змінювати різні карти, які вже мені драйвер ecm (картки з драйвера, я не знаю, як їх знайти, я ще дуже недосвідчений) , тепер я розповім вам, як я змінив.
Я заявляю, що я використовував, в основному, в табличній формі з кроком через відсоток.
Видалення EGR.
Ін'єкції частково: деякі пишуть, що карта педалі з Z= mg палива, інші пишуть, що це карта, притаманного тиску в рампі, так що я не зрозумів, але так як я прочитала, що ін'єкції. частково. і обмежувач крутного моменту(2) йдуть майже рука об руку, я спробував збільшити щось у відповідності з логікою моєї особистої мають грає мало значення.
Отже, ін'єкції. частково: я збільшується від 1600 до 4000 оборотів в хвилину, з 31-навантаження на 14%. Потім від 4500 оборотів від 31 навантаження в розмірі 11%.
Друга карта уприскування не чіпав, бо тут, на форумі, я б вам рекомендувала натисніть всі карти даних від драйверів, якщо ця.
Обмежувач крутного моменту (2): по цій карті я дотримувався того, що написано від більш досвідчених користувачів (які, справедливо чи ні, не знаю), щоб піти разом на карту уприскування.
від 25 навантаження і від 1500 до 4000 оборотів = 14% приросту
від 25 навантаження і від 4500 до 5200 оборотів = 11% приросту
Обмежувач крутного моменту #2: цю карту я зрозумів, що повинен бути запит на крутний момент н/м залежно від температури охолодної рідини, і ви повинні перетворити значення через коефіцієнт перетворення 0,023438 (я Кажу чи правильно я кажу дурниці?). Як ліжко не рекомендується збільшувати більш ніж на 10%, і в мене збільшується всього на 8%.
Збираємося, щоб побачити, на веб-сайті було сказано, що для того, щоб усунути цю дірку в перемиканні передач, треба змінити останні три криві (у 2D) і приніс разом з іншими, і так я і зробив, в табличній значення збудувало в ряд з іншими (я зробив правильно, чи це неправильно?)
у табличній: від 94 навантаження і з 1300 до 4500 оборотів, я привів значення до тих пір, 6662, щоб вирівняти з іншими.
Обмежувач крутного моменту #3: ???????
я читав, що має бути ефект, обмежувач крутного моменту, однак, коли я відкриваю його, я бачу в таблиці з усього оборотів двигуна і значення і просто. що вони означають? як мені його збільшити? слідуючи якою логікою?
Згоден, будь-який суд (якщо типу конструктивно і після виправлення/пояснення ще краще), я тут, щоб вчитися, а не для того, щоб знайти карту, красива і готова, враховуючи, що автомобіль, який я намагаюся зробити, це моє і тому я хотів би для задоволення моїх особистих.
Якщо у вас є керівництво (pdf наприклад) з різними факторами перетворень і різні значення і т. д. і т. д. прошу адміністратора, якщо я ви могли б пройти, якщо б і дав, що ще у мене немає прав для скачування з форуму.
Зовнішній вигляд і ваші виправлення і ваші прямі!
У додатку файл орі і mod