Вынікі з 1 па 9 з 9
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207

иммо оф на clio 1.2 16v выдаліць шпіёнаў.

прывітанне ўсім.

у мяне ёсць праблема, проистекающая ад неспрактыкаванасці з клио 2001 года 1.2 16v 75cv з ECU IAW 5 C2.

прадавец, да якога я выконваю паслугі иммо оф на гэты renault clio, апісаныя вышэй, расход у аўтасалон цалкам функцыянальная, але ў прыводзіцца ў рух ужо праз некалькі дзён,кажа, што ён спыняецца, чырвоны індыкатар ў цэнтры міргае, а побач індыкатар стоп гарыць, вынік иммо актыўны і не ўключаецца нават не motortino стартара.

Выканана, дыягназ мне памылка eeprom пашкоджаны, або падобнае паведамленне.
    Гэтая праблема ўзнікае не заўсёды з eeprom пашкоджана, але я і зразумеў, што гэта раздымы, дакладней тое, з правага боку, які падключаецца да эбу, дзе і сіліконавай ўнутранай ўстаўкі да кантактаў, пры высокіх тэмпературах выклікае гэтую праблему.

рашэнне utulizzata у 2-х падобных выпадках, і быў спецыяльны растваральнік спрэй і сціснутага паветра для таго, каб зняць менавіта сілікон прылеплены да кантактаў.

такія аперацыі робіце, вакол рамкі ўсе ок, ад кіраўніцтва!.

у мяне няма часу, каб пайсці прэч, што прадавец тэлефануе мне, тая ж праблема, але на гэты раз з розных памылак.

Я не механік, не, што мы не ведаем, паставіць рукі, калі трэба, але я раблю гэта толькі для майго асабістага аўтамабіля, так што я зрабіў зняць ecu, які стаіць за впускным калектарам, і, хто ведае гэтую машыну вельмі добра ведае працу, што мне зрабіць, каб зняць эбу!.

атрымаць экю спрабую scodifica часткова, замена часткова і ўсё, перапісваць ключ, пуска-ўсё ок! гульні з першага ўдару.
    я заяўляю, што мне прыйшлося ўмяшацца непасрэдна на эбу, таму што не мог у адзін момант стаць больш дыягностыку рухавіка.

Час 10 хвілін, каб прывесці ў рух сыходзіць!, вакол рамкі ж праблема, іншы дыягназ, eeprom пашкоджана.

ок, замену, тое ж самае, 10 мін прыводзіцца ў рух згарэла іншая eeprom.

у гэты момант дастану якой-ecu палоўку з аднолькавых аўтамабіляў, прыпынак дом дыстрыбутыў маршрут.

зрабіць scodifica, усё ок!

праз некалькі дзён мне ператэлефаноўвае прадавец!.....ён і страціў ключ!......

ок, можна дастаць іншы ключ, з замкам, новы, зрабіць scodifica за ўсе, па просьбе прадаўца, усё ок, я планаваў толькі дыстанцыйнае адкрыццё з гэтай дастаўкі.

цяпер аўтамабіль і ок і ўсе ключы, без праблем.

праблемы і транспондер, нават калі прыводзіць у рух, і ўсё працуе выдатна, індыкатар stop і святлодыед четраро чырвоны lamppeggia.

як я магу вырашыць, каб ліквідаваць гэтую праблему??

Шкада, што з ветлівасці не прапанаваў мне разабраць шпіёны з карціны, лічу, што гэта дрэнная ідэя, як і дрэнная ідэя зрабіць scodifica за ўсе, але я прывык звязваць асёл там, дзе хоча гаспадар!.

я быў бы ўдзячны за невялікай дапамогай ад якой-то гуру з вопытам або з тым, хто мае гэтую праблему.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    калі вы scodifica за ўсе, на 90% застаецца гарыць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў leo_sg Visualizza Messaggio
    калі вы scodifica за ўсе, на 90% застаецца гарыць

тут, аднак, шпіёны 2 stop і святлодыёд ў цэнтры, і ясна, што гэта не таварны аўтамабіль, які выглядае як калядная ёлка.

ёсць спосаб падмануць транспондеров нейкім чынам або выдаліць яго.

таму што гэтыя сігнальныя лямпы маюць таксама і іншыя функцыі, напрыклад, у выпадку мяккага тэмпературы лямпачка "стоп" асвятляе.

святлодыед міргае а замак на аўто не гарыць.

я хацеў бы, што гэтыя 2 функцыі застаюцца арыгінальнымі.

я маю на ўвазе я хацеў бы зрабіць працу як след.

цяпер я не ведаю, колькі вопыт у продажы, але кліент, што вы прадаеце аўто ўжо бачыць, індыкатар гарыць, і думае, што што-то не так супраць продажу страціў і не толькі не хоча, каб убачыць іншыя, але ў залежнасці ад чалавека, не прадаў ні адной bicilcetta прадставіць машыну як быццам altbero каляды.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    на індыкатар стоп не ведаю, шчыра сказаць, але на свд проста зрабіць правільны рэдагаваць на файл (і не просты) вы павінны вырашыць.
    Або што-то больш простае кадаваньне і ўсё

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    на індыкатар стоп не ведаю, шчыра сказаць, але на свд проста зрабіць правільны рэдагаваць на файл (і не просты) вы павінны вырашыць.
    Або што-то больш простае кадаваньне і ўсё

прывітанне леа, так ты кажаш, што я асуджаны няправільна файл?....

для scodifiche я выкарыстоўваю вмс ecuvonix і да цяпер мяне ацэняць ў парадку ўсе аўтамабілі, якія мне капітан, scodifica часткова, хоць.

як я ўжо пісаў вышэй, прадавец мяне спытаў, як вы зможаце ўвесці любы ключ.

ты кажаш мне cofiicare ўсё, з эмулятарам на ўвазе??.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    цяпер мне малочны кактэйль гэтая ідэя, і я думаю, не дрэнна.

я знайшоў гэты камплект на ebay, спецыяльна для некаторых ecu ліку IWA5NR

скажыце, ці можа быць добра
    http://www.ebay****/itm/RENAULT-immo...fj8zQqWHMvkybg

Я не ўсё яшчэ зрабіў аперацыю, як, але я думаю, гэта выдатнае рашэнне, цяпер я думаю, што гэты эмулятар не мае ніякіх аўто адкрыць так як я трэнірую??

паўтараю, што для мяне ў навінку, і я не пярэчу рабіць вопыт у гэтым, мне здаецца, мне можа спатрэбіцца ў будучыні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    прывітанне ўсім абнаўленне.

тады, вынікаючы радзе леа я перарабіў scodifica, усё ок! цяпер стоп-сігнал выключаецца, калі стаўлю на матацыкле.

для працы на eeprom выкарыстання, калі можна пінцэтам або deissaldo і выкарыстання адаптара dip для праграміста ад школы.

Бачыла і лічыла, што uitlizzo таксама для іншых рэчаў, ён працаваў так шмат, што, безумоўна, ламаюцца кантакты.

Цяпер я замовіў адаптар новы і scodifica і быў зроблены правільна, таму, безумоўна, праблема была ў тым, якія вынікаюць з высноў злучаная дрэнна і не ўсе дадзеныя прайшлі паспяхова.

Цяпер гэта зрабіў, застаецца пытанне аб святлодыедны святло, які служыць як для цэнтралізаванай, г. зн. міргае, калі зачынена, як для иммо і ў гэтым выпадку цяпер не міргае больш, але ён свеціцца.

Зараз мне цікава, калі, выняўшы засцерагальнік, што паўнамоцтвы уч вырашыць.

Таму што, калі мне пацвердзілі, што я магу вырашыць так, то мы і зрабілі гэта!.

Для тых, хто пачатковец, як я, у мяне ёсць абнаўленне на эмулятары, я ведаю, што эмулятары служаць для ecu, але я думаў, ёсць што-то, нават для уч а ў гэтых ecu эмулятар не працуе, таму што гэтая серыя (IAW 5 C2 з рухавіком D4F)
    маюць ліене кан на ключ.
    На самай справе эмулятар, які я знайшоў, кажа, што і сумяшчальнасць з МАС, але таксама кажа (withoutk line), т. е. без k-line.

Я папрасіў прадаўца иммо эмулятар, і адзіны спосаб, і менавіта scodifica агульнай складанасці, і для таго, каб карціну, ён сказаў мне зняць засцерагальнік del'a уч або ўмяшацца ў электронным выглядзе на уч, каб падмануць і прымусіць што кожны раз, калі вы ўключаеце пульт і ўсё стане ок.

Дадатковая інфармацыя змяшчаецца ў па сетцы cosiglano, для scodifica за ўсе, абыйсці станоўчага харчавання да ecu на карціне у адваротным выпадку будзе перакадаваць.

мне пацвердзілі гэтую інфармацыю.

дзякуй усім за ўвагу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    табе трэба паставіць 2 рэле на лініі can

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    табе трэба паставіць 2 рэле на лініі can
    Ок, для 2 рэле, але ў мяне 2 пытання.
    1, таму што 2??
    2, хто іх пілот??
    Невялікі схема падлучэння б.
    І потым на якой лініі кан....спасылкі ключ або эбу?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •